En liten tur til Holmsbu for å spise reker!

God kveld alle sammen!

I dag ble det en tur til Holmsbu for å spise middag. Vi bor ikke langt unna...Bare 10-15 minutter med bil. Det ligger jo her på hurumlandet!

Det er så idyllisk der, men i dag ble det ikke noe rundtur rundt på det lille stedet. Vi var sultne, og været var veldig ustabilt. Så vi gikk rett på restauranten Privaten cafe.

Her har vi vært flere ganger før, og Bjørn kjenner han som driver det. MEN man kan ikke gå hit mitt sommers...Om man vil ha litt plass...For her fylles det fort opp en varm sommerdag!

DET var det ikke i dag, men regnet uteble, og vi satt ute og koste oss med et STORT rekesmørbrød! Vi skulle ha middag, men det fristet så med reker! Jeg hadde sette et bilde noen hadde tatt av smørbrødet her, så jeg viste at det "bugnet" av reker! OG de var håndpillede....Da smaker de jo aller best!

Namm....Det var så godt at DET skal jeg ha en annen gang også...

Nydelig mat og nydelig sted!

Har du vært i Holmsbu noen gang?

En liten tur til Holmsbu for å spise reker!


#holmsbu #hurumlandet #hurum #båthavn #cafe #middag #reker #kos #foto #mobilbilder #havn #bilder


HA EN RIKTIG GOD KVELD!

Liker

Kommentarer

Jan
Jan,
Så flott 😃 Kjente jo lukta av sjø og reker og alt som var 😃 Rakk ikke innom her i går,, Flotte bilder 😃 dedicat.blogg.no
Hobbyfotograftoini
Hobbyfotograftoini,
Ja..ikke sant...det er noe med reker og spise de ved fjorden...nouw.com/hobbyfotograftoini
fruensvilje
fruensvilje,
å du for et vakkert sted,ja der skulle jeg også vært :=) deilig å kose seg i sommervarmen og reke,ja det fikk jeg lyst på nå hi hi fruensvilje.blogg.no
Hobbyfotograftoini
Hobbyfotograftoini,
ja..elsker reker..og har det alt for sjeldent...nouw.com/hobbyfotograftoini
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229