Bilder fra turer rundt ved Strømstad camping!

God ettermiddag!

Nå sitter jeg i bobilen på Strømstad camping. Det regner ute, men det gjør ingenting. Jeg har gått tur, og vi har kjørt en tur ned til en utstyrsbutikk for camping.

Regnet kom først når vi var kommet på plassen vår igjen...Jeg syns det er koselig å sitte inne i det lille huset vårt, og høre det tromme på taket!

Hundene maser ikke stort de heller, for de hører det regner, og er det noe de ikke liker, så er det regn! Vi kjøpte oss noen skinn til setene i utstyrsbutikken, og en slags bordpeis...Så her har vi det kos!

Må nok ut en tur snart, men venter på litt lysning....

I går var det strålende sol her, og vi koste oss ute. Ble til og med litt vel mye sol....Så ble tidlig kvelden....Hodet mitt tåler ikke sol og varme! Bare i små doser....Det ser ut til å bli helt perfekt sommer for meg i år .... ;-)

Her på Strømstad camping er det noen få turmuligheter. Føler jeg går samme turer hver dag....Men bytter på retningen...Men koselig å se utsikten, og havna....Man kan også gå litt innover i skogen...Jeg gikk bare langs vannet i går. Her er bildene jeg tok i løpet av gårsdagens turer.

Bilder fra turer rundt ved Strømstad camping!


#tur #hunder #camping #hundetur #utsikt #strømstad #sverige #landskap #selfie #foto #natur #naturbilder #hundebilder #naturfoto #foto #hobbyfotograf #amatørfotograf #fotoblogg


HÅPER DU HAR HATT EN FIN DAG, OG JEG ØNSKER DEG EN

RIKTIG GOD KVELD!

Liker

Kommentarer

elevele
elevele,
Fine bilder fra turen deres 😃 nouw.com/elevele
Hobbyfotograftoini
Hobbyfotograftoini,
tonevinningland
tonevinningland,
Så fine plass 😊 vi var rundt der også for noen år siden men bodde en plass litt der mot stranden ikke langt fra Strømstad. nouw.com/tonevinningland
Hobbyfotograftoini
Hobbyfotograftoini,
Ja det ligger 4 plasser rett ved....Lagunen eller Daftø var nok dere på...Er litt mer barnevennlige de to...en denne her....Vi bytter på....nå ble det denne...nouw.com/hobbyfotograftoini
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229