1. Heartmade Tagged By Bex COAT // 2. h&m BODYSTOCK // 3. topshop white TROUSERS // 4. YSL tee // 5. novella fashion SNEAKERS // 6. gang KNIT

"On wednesdays we wear pink" - mean girls

Godaften lovelies. Dagens ønsker er alt fra highstreet items og et enkelt dupe til highend cravings. Mine to største ønsker på ønskelisten er helt afgjort jakken fra Julie Fagerholt tagges by Bex samt den velkendte Ganni strik i den yndigste farve! Begge items har det fællestræk at de er utrolig dyre. Jeg ved ikke med jer, men jeg har ikke ligefrem den bedste økonomi, som giver mig mulighed for at spendere 3500kr. på en jakke - men gid jeg havde! Har virkelig haft frakken i tankerne siden kollektionen kom ud, dog er jeg alt for nærig til bare at tænke på at spare op.. Trods mine dyre highend cravings har jeg også forelsket mig i de hvide bukser fra Topshop, og samt også haft Noella sneakersne i tankerne. Jeg må nok erkende, at jeg længe har ville bestille dem hjem, men måtte modstå trangen idet de er definitionen på en efterligning af Alexander McQueen platform sneakers. Men med min økonomi, kunne jeg nok i den nærmeste fremtid bestille parret hjem. Knus

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

- A Sunday well spent brings a week of content.

Min bedste ven om søndagen er September Atelier på Gothersgade. De serverer alt fra simple morgen- og frokostretter til varme samt kolde drikke, i det skønneste humør - også selv på en søndag! Leder du efter noget simpelt i København, kan stedet varmt anbefales, og især deres lækre avocadomad på hjemmebagt rugbrød med purløg, revet citronskal og olivenolie samt deres sideorder som deres grapefrugt og blåbær med granola. Magiske mundmirakler!

Kæmpe knus

Likes

Comments

Contains affiliate links

Photo Source: Sofie Parelius

Min kærlighed til sneakers er endeløs! De er behagelige, praktiske og kan styles på adskillige måder. Jeg har nedenunder samlet 6 fede sneakers, som jeg uden tvivl selv kunne se mig selv gå med. Personligt har jeg en kæmpe svaghed for chunky sneakers. Udover den ekstra højde de kan give, så har de en tendens til at give en mere fashionabel "street-vibe," end hvad de sædvanlige sneakers giver. Et par jeg længe har savlet over er det velkendte grå New Balance par i modellen 990 V4, dog siger kontoen ikke go for dem endnu... Men håber at jeg kunne give lidt inspiration på sneakers fronten! Knus

Likes

Comments

Contains affiliate links Inspiration

Dine øre skal pyntes i denne sæson, og du skal ikke være bange for at gå all in med både størrelse og look. Sæsonens øreringe er store og larmende. Jeg har dermed fundet og sammensæt et par øreringe, som kunne komplimentere ens garderobe eller outfits generelt. Og som i måske kan fornemme, er jeg blevet vildt begejstret for de såkaldte "tassel-øreringe." Årsagen til jeg er blevet helt forelsket i stilen er, at de kan gøre så betydelig meget for et simpelt og enkelt outfit. Jeg er især blevet helt forelsket i de grønne og blå tassel-øreringe - også er prisen nærmest forærende!

Likes

Comments

Outfit

knitted sweater ENVII white/blue striped shirt ZARA trousers SAMSØE SAMSØE bag ZADIG & VOLTARE rings LINE&JO

Det danske vejr er ikke til at regne med, hvilket også implicerede i, at jeg hoppede i lange bukser, en langærmede skjorte og en strik udover. Et ret så dårligt valg fra min side af, da der senere hen på dagen blev lovet sol og lidt over 20 grader i indre by, så den mundering var ikke spor rar i 20 graders varme. Dog får i hermed nogle outfitsbilleder fra i dag. Håber i har nydt det skønne sommervejr, som Danmark omsider har fået! Knus


Likes

Comments

Inspiration

1. Denim jacket ENVII 2. Sunglasses H&M 3. Silk dress H&M 4. Tee PIERRE BALMAIN 5. Bag MANGO 6. &OTHERSTORIES

1. Denim jakken. Jeg har længe overvejet at erhverve mig noget så simpelt som en denim jakke. Dog kan det være en udfordring, at finde den helt perfekte denim jakke, hvilket har medført at jeg har været et smut forbi adskillige butikker samt webshops, og har dermed fundet frem til den lækreste denim jakke fra Envii. Jakken er i den perfekte "denim-nuance", har enkelt form og står til en udmærket pris.

2. Jeg ejer 1 par solbriller, og jeg har igennem tiden formået at ødelægge 6 par, hvilket også resulterer i, at jeg ikke investerer i high-end solbriller, men køber solbriller til en såkaldt "spot-pris."

3. Silke. Silketoppe, -skjorter, -kjoler,- bukser og -tørklæder. Alt i silke må ejes. Min absolut yndlings tendens fra denne sæson.

4. Statement t-shirts er noget jeg så småt er begyndt at investere i. De er praktiske og nemme at style og redder enhver tøjkrise. Lige for tiden har jeg et par t-shirts fra Thrasher, Ganni og Kenzo i tankerne, som jeg godt kunne tænke mig at have hængene i mit klædeskab.

5. Man kan aldrig have for mange tasker, og på nuværende tidspunkt crusher jeg lidt på ovenstående taske fra MANGO. Simpelt design, rummelig, praktisk, nem at style og til en utrolig fin pris. Den opfylder mine 5 krav til tasker, hvilket nok også resulterer i at jeg nok bliver indehaver af tasken i den nærmeste fremtid.

6. Såvel som man aldrig kan have for mange tasker, kan man tilsvarende aldrig have for mange sko. Især ikke chunky sneakers. I kommer nok til at se det ovenstående par, på blogget i den nærmeste fremtid. Jeg har netop lige foretaget mig en bestilling på skoene.

Knus


Likes

CommentsAmanda er god til at få andre til at føle sig godt tilpas og selvsikre.


Amanda bruger meget tid på at passe på dem hun holder aller mest af.


Amanda har en svaghed for lækre tasker og sko!


Amanda bruger alt for meget tid på dumme fyrer.. Eller at viske skrevet ting ud, og skrive det hele om igen, hvis ikke det blev skrevet pænt nok.


Amanda siger ofte OMG, fuck og Løner.


Amanda undervurderer sine evner til at gøre andre folk lykkelige.


Amanda frygter at der skal ske noget med hendes bryster eller dem hun har kær.


Amanda har en dårlig vane med at spise junkfood (men man er jo kun ung én gang)


Amanda er dårlig til at tage beslutninger på sine egne vegne, hun tænker nogle gange for meget på andre!


Amanda hader falske mennesker, som udnytter folk.


Amanda drømer om en lækker lejlighed i indre by med sin bedsteveninde og drømmejobbet.


Amanda vil gerne møde Zac Efron - men hvem har ikke drømt om ham siden HSM?!


Amandas drømmefyr er en sød sjæl, som kan tage sig godt af hende og har et charmerende ydre.


Amanda er VERDENS BEDSTE VENINDE <3

Knus


Likes

Comments

Til mine kære følgere - Rigtig godt nytår! 

Set i bakspejlet vil jeg beskrive mit 2016 som et overvældende, betydningsfuldt, udfordrende, lærerigt, oplevelsesrigt og utroligt anderledes år. Med det sagt, har det været et år med utallige opture ifølge enkelte nedture hen af vejen. Året har budt på en folkeskole afslutning og efterfølgende en ny start på handelsskolen, nye venskaber, mine forældres skillesmisse og mange flere oplevelser. Så kære følgere, jeg vil ønske Jer alle et rigtig godt nytår. Må 2017 bringe Jer mange gode, lærerige og mindeværdige oplevelser. 

Knus

Likes

Comments

 
Glædelig mandag ladies! I weekenden fik min mor og jeg virkelig råhygget - det blev til en tiltrængt bytur i det skønneste vejr! Jeg fik noteret mig nogle urealistiske ønsker for denne måned, heriblandt en Gucci taske, som jeg nok ikke kommer til at blive indehaver af.. Ellers fik vi begge to en yderst lækker burger samt nogle sprøde fritter til, på en restaurant jeg ikke kan navnet på :// Så det har været en yderst lækker weekend som jeg har nydt fuldt ud. 
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/18214277/?claim=a34yyhs5n3f">Follow my blog with Bloglovin</a>
// Jeg undskylder mange gange for fraværet, men jeg er her nu med en helt anden indstilling og lyst! Og jeg håber i vil læse med. Knus

Likes

Comments