Hej, det var ett tag sen jag la ut något men det har vart mycket på sistone och nu är det sommarlov yeeey. Hur har ert lov varit? Mitt har gått segt än så länge men samtidigt så är det skönt. 😂😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Är att älska dig själv. Godkänn dig själv för vem du är, hur du ser ut. Sluta jämföra dig med andra kvinnor/tjejer, naturligtvis kommer det att finnas andra kvinnor/tjejer som är vackra, från insidan och utsidan men vad du måste förstå är att något som de här kvinnor/ tjejerna inte har är att de inte är dig, du är du, you got yourself, det är allt du behöver. Du behöver inte försöka se ut som andra kvinnor/tjejer eller bli ledsen för en annan kvinn/tjej ser betträ ut än dig eller om hon ser större ut. Du måste älska dig själv, Omfamna de små saker som gör dig till dig. Om något pinsamt händer eller när du gör något konstigt skratta åt det, ditt liv kommer bli så mycket lättare än om du hatar dig själv eller att du jämnför dig med andra kvinnor/ tjejer.

Likes

Comments

I torsdagskväll kollade jag på en video som verkligen gick rakt in i hjärtat. Killen pratade om vad alla 14-15 åring behöver höra och vad jag blev mest berörd va frågan om giftemål, Vi praktiserar till att hitta en partner eller hur? Men en 14-15 årig tjej/kille ska inte gifta sig vid den åldern eller? Så varför försöker vi vid den åldern att hitt, sen få sin hjärta krossat? När du väl har hittat en partner och ni gifter er, då berättar han/hon för dig att han/hon har sparat sin hjärta till dig, tänkt då hur han/hon skulle känna när du berättar att du inte gjort samma sak. Jag eller killen i videon säger inte hur du ska leva ditt liv men du kanske borde fundera på det här, när du är i ett förhållande är du med den här människan för giftemål?.

Likes

Comments

Vad är självrespekt? Många kanske kan det här redan ung eller äldre kanske äldre än mig också och det kan betyda/tolkas olika för alla människor men för mig är det att veta att något inte är bra för dig och lämna eller gå från det. Om din kille eller tjej inte behandlar dig som du borde måste du vet din självrespekt och lämna honom/henne. Samma sak gäller det för kompisarna som inte respekterar dig och som du inte mår bra med. Jag vet att det är svårt att lämna kompisarna eller pojkvännen/flickvännen men du vet att varje gång du hänger med kompisarna så har du den här känslan i magen, sitter bara där och tänker märker de att jag är ens här fast du är liksom med de. Är han verkligen värt dina tårar? natt och natt liggandes i sängen och tårarna bara rinner och hans kväll är kanske full med skratt.

Likes

Comments