Jag har sammanställt två collage med mina favoriter, håller på att lära mig detta, men nu är jag så trött i huvudet på detta.
Ska sätta mig med en kopp kaffe i soffan och vänta på att
mitt lilla hjärta vaknar.

Till en början var jag skeptisk till Freddy byxor.. tyckte de såg roliga ut. Babianrumpa.. haha.
Johan tyckte jag skulle ha ett par då han tyckte de va fina. Jag fick ett par av honom och det är de skönaste byxorna jag har i garderoben. Nästa gång blir det ett par svarta. Och från det att jag testade dom tycker jag inte alls de ser roliga ut, tvärt om. Jättefina.

Jag är inne på att köpa Adidas superstar men kan inte välja om jag ska ha hel vita eller de med svarta sträck som "original". På Adidas hemsida kan man även få text på dojjorna för en mindre peng. Men det får vänta, Jag har redan ett par Adidas att slita ut.. och har jag inte bestämt mig om vilket par jag vill ha på 2 månader dröjer det nog ett tag till.

Jag klicka rundor här hemma och märkte att den trenchcoat jag köpte för någon vecka sen har nu 30% rea.
Även väskan på bilden är nedsatt 57%.
Jag har haft 3 Nike Air Force och älskar dom, de skönaste skorna jag har och kan gå långpromenader utan att få ont i fötterna de minsta. Den återförsäljaren jag länkat till är junior skorna, strl går upp till 39. En annan Nike favorit är Nike Air Max, Också jätte sköna, men jag har lite bredare fot så Force passar mig bäst.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments