-Jaha då ska du inte gå ut mer, inte till de & de evenemanget, bara sitta hemma?
haha , finns det någon som tror på detta längre så vill jag berätta att man är precis samma som innan bara att man har en titel till.. mamma eller pappa.

Så är det i vårt fall iaf.


Mitt liv har inte förändras jätte mycket, vi gör fortfarande det vi vill.
Vill vi gå ut gör vi det, vill vi på något evenemang så är det inte svårare än att ta med vår nyaste familjemedlem. Är det inte lämpligt för barn så har vi trygga händer att lämna lillan till. Våra föräldrar & syskon.

Dagarna som mammaledig flyger förbi och jag njuter för fullt av att vara hemma med Ebba. Jag saknar också den vanliga vardagen och tycker det ska bli så spännande att börja jobba och ha Ebba hos dagmamman eller dagis. (får se var vi får plats) Uppleva det nya kapitel som väntar.

Om dagarna myser vi hemma men ganska ofta har vi kompisar hemma eller så kör vi och träffar dom antingen på stan eller hemma hos dom. Vi har haft "fullfart" hela tiden och är väldigt sociala och träffar gärna folk. Så förutom att jag inte jobbar utan är hemma så ser dagarna ut som helg hela veckan och roligast är såklart när det är riktig helg och Johan också är ledig, (om han inte är i garaget, då är han tråkig) ;D
Vi lever livet!

Ha en fortsatt bra dag:)

(hittade en gammal bild på mig i Jonnas dator. Jonna.. du satt bredvid mig på fotot men klippte väck dig, du kan göra mig en tjänst en annan gång ;D hohoh)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments