Haft världens bästa påsklov, men nu är det roliga över så återgår till skolan imorgon, ångest😭

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inväntar även en hel del annat smink 😉

Likes

Comments

Tjooo!!
Idag har jag bara varit i skolan, vi hade idrott vilket innehöll längdskidor & det kan va bland det värsta...
Men vi tog på oss skidorna och åkte upp till lägret där en i min klass har lägenhet och drack kaffe istället haha!
Nu är jag påväg hem och ska äta, sen tror jag att vi skulle in till stan igen och köpa något på byggmax!
Vad har ni gjort idag?

Likes

Comments

Tänkte blogga igår men var så fruktansvärt trött!
Men igår så var jag i skolan sedan så for jag och fixa mig, åt middag och såg bio med Izabella. Vi såg the boy, den va riktigt bra!! Efter det så for jag och Bella till henne och sov. Nu sitter jag på bellas skola med hon och Emelie.

Likes

Comments

Har inte bloggat nått sista veckan(?) men har inte gjort något speciellt allt förutom att jag sovit hos Maja hela helgen och chillat där!

Idag så stannade jag hemma från skolan då jag kände mig riktigt sjuk, alltså feber. Så vi får se hur det är imorgon men idag blir det nog bara att ligga och fortsätta kolla youtube. Ha en bra vecka. Kram.

Likes

Comments

Tjooooo, idag så skulle jag egentligen upp kl 6 för att gå till skolan men försov mig och sedan så gick det ingen buss så blev hemma hela dagen. Har just fixat mig och städat undan lite och nu sitter jag och skypar med Albin. Ikväll kommer hj och Victoria på middag och det blir mest troligt tacos. Vad ska ni göra ikväll? Kram.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Direkt efter skolan idag så for jag mer på stan och mötte upp Izabella. Vi gick runt och kollade på kläder men hittade inget som jag ville ha, hämtade dock ut en primer som jag hade beställt. Efter det så gick vi på Vezzo och åt middag som jag bjöd på. Mysigt var det! Nu är vi påväg hem till mig men vi ska nog bara se serier och snacka skit haha!

Likes

Comments

Likes

Comments