Valet är fritt?

(sponsrat inlägg… )

Om jag hade fått fria händer att köpa en ny vagn, så hade jag valt ngn av dessa. Är superdupernöjd med vår fina Urban, likadan som den på mittenbilden fast limegrön och årsmodell 2008. Men lite sådär barnvagnsnördig som man är ibland så är det skoj att kolla nytt. Tyckte det var så himla kul när lilleman skulle komma till världen, att få välja vagn. Nu tillät ju inte ekonomin precis vad som helst, men jag var jättenöjd med valet. Färgen med för den delen!

Vi har gått igenom en hel del märken, typer av vagnar och färger genom åren. Svart är ju himla praktiskt, men så sjukt tråkigt! Föredrar färger! Kevins lila liggdel på det svarta chassit var toksnyggt! Alicia hade samma chassi med orange sittdel dessförinnan och Kevin fick en grön sittdel. Megafint!
har man en svart vagn kan man ju pimpa med färger på chassit, sittdyna, åkpåse eller andra detaljer. Kan bli snyggt det med

Vi har ju haft en del svarta detaljer på våra färgglada vagnar haha.

Men bästa vagnen är helt klart Urban! Den är rymlig, lätt att köra, lagom stor när man fäller ihop den och ska ha in den i bilen och framförallt… Kevin älskar den!

Inne på den här sidan kan man hitta många olika modeller på vagnar,såsom Tako, Urban jungle, Bugga m.m och även tillbehör till vagnarna. Kika in vettja!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229