Utan dina andetag.

Gokväll. Känns som klockan är både mitt i natten och knappt kväll. Dagen har varit lång, har varit ensam med kidsen medan hjärtat varit och umgåtts med bror sin. Förkylningen var ett faktum när jag vaknade, precis vad jag längtat efter. Verkligen.
Men, vi överlevde dagen med sagor, skärmar, legobyggande och pyssel. Huvudet värker och kroppen är slö, men barnen har bara sovit sen en halvtimme tillbaka… och jag känner att jag M.Å.S.T.E få lite kväll innan jag lägger mig. Så nu har jag datorn med facebookspel som ska uppdateras (hemskt beroende), bloggar som ska läsas (väldigt beroende) och nyheter som ska bläddras igenom (inte sååå beroende) medan mailen kollas och Linus Svenning skrålar Utan dina andetag i mina öron.

Veckan som kommer är inte så värst planerad. Ganska skönt ändå.. men vädret kunde ju varit en smula bättre eftersom det är sista semesterveckan! Imorgon ska jag städa, i den mån jag orkar. A & A skulle nog bygga lite på lekstugan, bilen ska meckas med. På tisdag ska vi till Klippan. På onsdag kommer svärföräldrarna på fika. Sen… ja sen vet  jag inte. Ganska så skönt, att bara ta dagarna som dom kommer!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229