Tröttast i byn.

Jag är inte pigg någonstans idag, sömnbristen är numera ett faktum. Hade lite ork förra veckan.. men inte nu :( Är ju så mkt jag vill och jag måste.. men hurdå? Närdå?

Alicia är hemma idag, feber och förkyld. Hostar, nyser och snörvlar massa… igen! Men den här gången hann hon vara på dagis i hela två veckor! Rekord! Blev dock lite lättad när jag ringde och sjukade henne.. maginfluensa. Nej tack! Har vi klarat oss hela vintern ska vi inte få det nu :P

Lilleman mår sådär idag, gnällig emellanåt och säkert ont i tandköttet med. Normalt att en tand tar TRE månader på sig att spricka igenom? Och än är den inte uppe!

Själv har jag ont, njurarna. Var omöjligt att komma fram till sköterskorna på avdelningen idag så får prova imorgon igen.
Hade telefonmöte i typ 2 minuter med af idag, han skulle ringa upp en annan dag i veckan igen för att prata mer. Kevin skrek och Alicia drog mig i benet.. yeeey. Men det blir säkert bra det med!

Funderar på om vi ska äta våfflor till kvällsmat idag? Vi har ju ätit riktig mat till lunch. då kan man väl få äta sånt till kvällsmat?

Höhö. Skulle baka sockerkakor med.. men har inget bakpulver :/ Hjärtat glömde ta med mina avier och mitt pass imorse så han får hem om efter jobb och hämta!

Dricka en shake ska jag göra, sen diska!

Gillar

Kommentarer

dianasdrömmar
dianasdrömmar,
Hoppas du mår bättre idag kram Diana
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229