The söndag.

Är trött som en babianrumpa är röd. Natten var inte alls kul och var det inte jag som låg och funderade på precis vartenda liten pluttig sak min hjärna kunde komma på så var det Kevin som inte alls kände för att stänga ögonen (läs; munnen) och sova. Vet inte hur länge jag satt och klappade honom på huvudet :@ Varje gång jag reste mig, eller försökt krypa ut smygande.. så började han gråta. Sådär lagom kul med darrande läpp och tårfyllda bambiögon. Fuuuuunny!

Men det är bara att gilla läget, för han kommer inte upp ur sängen :P

Har för övrigt spenderat en massa timmar hos svärföräldrarna idag. Mysigt att sitta ute, händer inte allt för ofta sen vi blev lägenhetsråttor. Och så fick vi god lunch också! Plus i kanten på kaffet & glassen :D

Blev alltså bara makaroner & köttbollar till kvällsmat här idag, orkar inte stå och röra i värsta smakupplevelsen när vi redan varit med om en samma dag haha!

Nu är både kroppen och hjärnan trötta. Ska se om jag hittar en film att glo på, öppna en kall cola, bjussa hjärtat på en, och ta några rutor choklad! Igår var det lördag… lite idag med! Skönt att veta att jag inte går upp av det iaf!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229