Slut.

Veckan lider mot sitt slut, jag gillar inte alls söndagar! Känner mig så stressad hela dagen :O Försöker tänka att måndagar är positiva, ny vecka - nya möjligheter. Men ändå känner jag bara stress över veckans sista dag.

Helgen har gått fort som vanligt. Igår var hjärtat och barnen på kalas hos min svåger medan jag stannade hemma och kurerade mig. Kan inte riktigt säga om det funkade med all vila, för jag mår inte bättre idag, men vem vet... kanske hade jag mått ännu sämre idag utan vilan jag fick igår?

Och Tilda fortsätter att krångla med nattsömnen. Trött är hon, det är inte där det felar. Men så fort jag lägger ner henne - i hennes egen säng - så gråter hon. Inte gnäll, inte skrik.. gråt. Kommer hon upp i famnen så lugnar hon sig och somnar. Inatt satt jag med henne till 3-tiden sen sov hon så tungt att jag kunde lägga ner henne i sin säng och där sov hon sen vidare. Jag pratade med BVC om nattsömnen förra månaden och det var tydligen inget ovanligt vid 7-10 månader eftersom det händer så mycket för bebisen som sen ska bearbetas under natten.

Hoppas iallafall att det vänder snart. Hur mysigt det än är att sitta med henne och gosa så är det slitsamt att inte få sova om nätterna!

Hur har din helg sett ut?


Har fått "tipset" av några att hålla Tilda vaken mer så hon sover om natten. Hur håller man en bebis vaken när bebisen kan somna sittandes i matstolen eller lekandes på golvet?

Gillar