Sleepless.

Tror ni att salvan jag fick utskriven hjälper? NEJ! Det är en stark kortison-steorid som ska vara klådstillande. Det hjälper inte alls. Kletat på två gånger på två timmar, och ligger ändå vaken och kliar sönder skinnet.

Nu vandrar tankarna iväg på att ändå välja ett annat sjukhus. Vi funderade lite på det för några månader sen, men kom fram till att det vi fött på innan passar bäst eftersom det är motorväg ner och det finns barnkardiolog på plats. Det är exakt lika långt till det andra sjukhuset som ligger i ett annat län, men det tar liiite längre tid att köra och där finns ingen barnkardiolog.

Men om dom har tid & plats för en igångsättning, så behöver det inte gå undan på en motorväg.. då kan vi tuffa iväg på landsvägarna i lugn och ro. Och skulle bebis ha blåsljud så behöver det ju egentligen inte kollas på exakt direkt. När lillemans blåsljud upptäcktes så fick jag en panikattack och barnkardiologen tillkallades, han tog sen med sig A & lilleman till avdelningen för att göra ett hjärtultraljud direkt. Och det visade att det bara var ductus som inte stängt sig, 4 månader senare var blåsljudet borta och ductus stängd.

Jag vet inte
Jag vet dock att jag inte orkar mer.

Ska ta upp det med både A & barnmorskan imorgon. Kanske går det att ta reda på om det råder samma kaos i Halmstad som i Helsingborg.

Gillar