När olyckan är framme.

I samarbete med billigastebilförsäkringen.nu

Cover image for Blogga om bilförsäkringar & bilar!

Har du en bil? Då är detta inlägget främst riktat till dig, men även för dig som inte har bil eftersom du någon gång i framtiden troligtvis kommer att äga en.
När man har en bil så är det inte bara att tuta och köra som vissa tycker. Bilen ska tas hand om, den ska tankas, den ska skattas och den ska försäkras. Försäkringar är det inte alla som tar på så stort allvar men det är dumt. Mycket dumt. Är olyckan framme så är det dumt att inte ha en bra försäkring, och det gäller att veta vad försäkringen täcker och inte täcker. Ibland kan det vara väldigt svårt att hitta rätt, och för ett bra pris också. På Billigastebilförsäkringen.nu kan du enkelt ta dig en titt för att se vad som kan passa dig, din bil och din plånbok bäst.
Det är så himla smidigt att kunna göra en sån sak online också, slippa en massa krångel med papper eller sitta i telefon när man inte riktigt har tid eller lust. Ett par klick, sen är det klart. Du kan läsa dig till information i olika kategorier eftersom det kan vara olika beroende på vilken bil du äger, hur gammal du är och så vidare. Allt samlat på ett och samma ställe, redo för att jämföras. Om det så är en gren som ramlat ner på din bil och gjort en spricka på rutan eller om du varit med i en bilolycka så är det viktigt att vara rätt försäkrad. Det finns olika typer av försäkringar och alla täcker inte lika mycket eller samma saker. Det är förödande att stå där i vägkanten med en trasig bil och upptäcka att försäkringen inte täcker din typ av skada. Det kan verkligen få marken under fötterna att försvinna när man inte vet hur man ska lösa det på egen hand. Ett försäkringsbolag hjälper till med kostnaderna, många gånger får man bara betala självrisken själv. De brukar även hjälpa till att guida en rätt när det gäller verkstäder och sådant, så ett försäkringsbolag är superbra att ha till hands. Jag tycker även att man ska se till att ha numret till dem inlagt i mobilen så man snabbt och lätt kan ringa när det väl behövs. Det är dagens tips från mig till dig, kika in på länken ovan och kolla om du kanske kan få ner dina kostnader på försäkringen på bilen genom att jämföra olika bolag och kanske till och med byta. Ibland glömmer man bort att det finns andra försäkringsbolag bara för att man haft ett och samma i många år.

Gillar