Jvla människa!!

Åh, mina nerver!
Hade bestämt med killen som hade bänkdiskmaskinen att jag skulle komma idag. Sms:ade igår och sa att det skulle bli på eftermiddagen, fick ett "ok" tillbaka.
Körde vid 14 tiden idag. När vi väl kom in i K-stad så messade jag och skrev att vi närmade oss. Sen när vi stod på området messade jag att vi va framme. Inget svar. Ringde, inget svar. Hittade rätt port och gick tre trappor upp. Ringe på dörren 2 ggr. Inget svar. Ringde killen, inget svar. Förbannad!!
Satte oss i bilen. Fick ett sms efter ett par min. Han hade åkt till Jkpg och hade glömt. Jävla pucko!

Där stod vi i K-stad. Blä.
Körde tillbaka till Hässleholm. Handlade på Lidl och Maxi och sen åt vi på donkan. Sen köre vi hem. Var hemma 19.30. Vadå trött?

Alicia var det mest synd om, rastlös som hon var.
Inne på Lidl hade hon skitkul. Gick fram till folk, stannade mitt framför dom och sa "heej!!", väntade på svar, fick ett "hej" tillbaka och svarade med "höhöhö" och ett smile av sorten öra-till-öra. Fy fan. Folk, främst tanter, tyckte att hon var så söt så dom ville ta henne med hem, äta upp henne, krama henne osv. 90% av allt folk i butiken skrattade åt Alicia. Duktig var hon, gick fint hos oss, höll handen emellanåt. Pillade inte för mycket på varorna och tog själv lite saker hon tyckte skulle följa med hem. Tog även en påse ostbågar och stoppade ner i en kvinnas korg. Hah. Sötunge. Hon mådde verkligen, hon levde, hon var sig själv inne på Lidl :D haha.

Även på donkan, ställde hon sig framför folk som satt och åt. fumlade med händerna som hon inte visste var hon skulle göra av, sa "heeej" och tittade snällt på folket. Haha. 3 bord med folk sa hejdå till henne när vi gick därifrån!

Min prinsessa, vad skulle jag gjort utan henne? Hon gör min dag <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229