Jag vill bli VIP-bloggare!

                    Klart jag är med! Sojka och Walles verkar ha planer stoooora som pamela andersons meloner ;) Håller tummarna för att jag vår vara en av de lyckliga, och tipsar er andra om vad det innebär!
"Dela denna bild på din instagram tillsammans med meningen ”Jag vill bli vip-bloggare för @sojkawalles ” samt gilla vår facebooksida. Blogga om oss och sänd ett mail med länk till ditt blogginlägg, ditt namn, bloggadress, unika besökare i veckan och vilken stad du bor i. Den 14 mars är sista chansen att vara med och därefter presenteras 10 stycken som blir våra unika vip-bloggare. Alla andra hamnar såklart också i våra register för inbjudningar så alla har något att vinna. Vår mailadress är sojkawalles@gmail.com Hashtagga gärna oss #sojkawallesevent
Och vad det gäller vårt nätverk: ALLA kan anmäla sig vart man än bor i vårt avlånga land! I vårt nätverk får du chans till att ta del av spännande event, VIP- kvällar, press releases osv. Du behöver inte driva en blogg för att vara med i nätverket men du måste ha FB och Instagram. Ser fram emot era mejl!
Hälsningar (jag)Sojka och Walles! ?"

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229