Jag äääälskar mitt nya hem!

Alicia är så söt! Jag var livrädd när vi flyttade att hon inte skulle trivas och att hon skulle sakna huset, trädgården och allt det där positiva med hus. Men tji fick jag ;) Hon tjatar minst en gång om dagen om hur mycket hon älskar sitt nya hem och att hon inte tyckte om vårt gamla äckliga hus haha :) Känns ju bra! Tror hon tycker det är ganska skönt att inte frysa, att inte kunna leka på sitt rum på samma sätt som här eftersom hon hade sitt en trappa upp.. och så gillar hon att bo så nära dagis! Inte helt fel inte!

Just nu sitter jag och för över bilder till en som förhoppningsvis ville ha Kevins urväxta kläder. Har inte plats att lagra allt !

Lillen sover, men vaknar säkerligen snart. Tanken var ju att jag skulle vila men vette sören om jag hinner?

Som jag har mått sen igår eftermiddag. Fyy! Tabletterna har inte gjort mycket och jag har gråtit, kvidit och mått sååå illa av smärtan. Jag som inte ens mått illa av smärtan vid barnens förlossningar :O Imorse tog jag tabletter klockan 8, och 3,5 timme senare stod jag inte ut och tog en omgång till, vilket betyder att den omgången snart kommer sluta verka och jag kommer vilja ta dos nummer tre.. men sen ska jag klara mig utan till klockan 8 imorgon! Blir det för jobbigt i eftermiddag/kväll kommer jag överväga att åka in! Detta går INTE mer!

Som ni säkert märkt så fattas det nya foton både här och på Instagram (princessfck) men jag orkar inte helt enkelt :/

Gillar

Kommentarer

angiii
angiii,
Hej fin blogg! :) ställ gärna en eller flera frågor i min frågestund, svarar på alla frågor så det är bara att fråga på, inga frågor är för dumma! Länk: http://angelamendoza.blogg.se
Therese - Mamma till Casper :)
Therese - Mamma till Casper :),
När hämtar ni påsen med kläderna ? :)
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229