I rullning.

Tjohooo! Bollen är i rullning!

Planen var från början att vi skulle bygga nya väggar och göra vid bebis rum innan bebis kommer. Men olika faktorer har såklart satt stop för det. Igår fick jag ett ryck och tömde allt som vi lagt under trappan, stackars mannen möttes av kaos när han kom hem från träningen haha. Och jag var så slutkörd att jag satte mig på en stol, så fortsatte han tömma :P Teamwork! Vi fyllde nästan två sopsäckar med skit och skräp. Eller ja, sånt som inte används eller som vi lagt undan för att det kan vara bra att ha om hundra år typ. Varför gör man så? Samlar?

Rätt som det var ekade det tomt under trappan och vi började tömma datorbordet i vardagsrummet. Kom dock snabbt fram till att vi aldrig skulle få plats med det bordet under trappan, så jag efterlyste ett litet datorbord på de lokala köp & säljsidorna på fejjan. En kvart senare var mannen på väg för att hämta ett, dyrt som tusan (15 riksdaler haha). Samtidigt tömde jag och barnen två lådor smålego i vardagsrummet och skickade upp på Alicias rum istället. Perfekt för hennes sänglåda.


Det blev en smula trångt och kompakt, men det blev bra!

​Iomed dom två legolådorna som tömdes, så fick vi också lite förvaring till bebisgrejer. Nu är här saker i heeeela huset som ska få nya platser, säljas eller slängas. Datorbordet ska bort, och kanske bokhyllan som hör till också... seeeen ska spjälsängen hämtas in och monteras så jag kan få bädda! Sadla om Kevins vagn till bebisvagn ska jag också göra.

Gillar