Funderar.

Tankarna springer åt många håll ikväll. Bland annat om julen, och bland annat om Alicia.

Julen blir bara jobbigare och jobbigare för varje dag som går. I januari kommer det nog kännas bättre *skämt åsido* Jag kommer ju inte precis undan att det snart är jul.. men jag vill inte! Kan vi inte bara skippa julen iår?

Och tankarna om Alicia.. ja.. många tappar hakan när vi bekräftar att hon INTE är en 07a, utan en 09a. Ja, hon är 111cm lång, babblar hela tiden, förstår mycket och väger 21kg.. men gör det henne automatiskt till en femåring? Hon är tre, hon har faktiskt inte ens fyllt fyra!
Tycker inte om att det tas för givet bara för hon är så stor, för då måste väl förväntningarna på henne vara större med? På fotbollen reagerade tränaren lite på att hon inte förstod spelet utan lekte med de mindre barnen som flamsade runt, men när tränaren INTE fick bekräftat att hon är en 07a som han trodde så gick nog ljuset upp för honom varför hon inte förstod spelet.
Är så rädd att det ska drabba henne negativt, att det sätts för höga krav på henne.. att man glömmer bort hur liten hon är bara för hon ser stor ut. Hon är liten.. och det ska hon få lov att vara ett tag till. .

Usch ja, tankar.. dom kan bli ganska jobbiga när man sitter såhär på kvällskvisten och tittar på tv… det bara flödar lixom.. och ibland för mycket på fel håll.
Men dom två, det är dom jobbiga nu…  julen… ja…

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229