För influencern eller egenföretagaren.

I samarbete med Hagalunds kontorshotell

Image

Ett av mina största problem när jag haft eget företag har varit att få plats med jobbet hemma, och att kunna sitta hemma och jobba utan att titta på disken, de skitiga fönsterna eller möjligheten att kolla på tv istället för att jobba. Det gäller verkligen att man har självdisciplin, och ser till å gör det man ska. Det är svårt när man är hemma. Samma sak med skolan för min del just nu. Det är absolut jätteskönt att kunna plugga på distans, men många gånger hade jag hellre suttit i skolan och gjort det jag ska göra för att slippa bli distraherad, och komma utanför hemmet lite.

Det finns en superbra lösning på detta! Med hjälp avkontorshotell Stockholm kan du enkelt hyra in dig på ett litet kontor, eller en större lokal om du behöver det. Det ligger i Solna, och du har därför nära och bra till allt som du kan tänkas behöva när du ska driva eget. Om man hyr in sig på det minsta som är 5-9kvm så kostar det bara 1500:-/månad. Inte alls farligt för att få ett kontor tycker jag! Sen finns det såklart större som kostar mer också. Kör man även på ett all inclusive så ingår exempelvis kaffe, färsk frukt, skrivare, internet, posthantering m.m.
Hade jag inte haft så långt till den här delen av landet så hade jag inte tvekat att hyra ett litet kontor och köra igång mitt företag igen. För det är ju något jag vill göra, men inte kan på grund av bland annat platsbrist.

Har du funderingar på att skaffa större boende just på grund av att du behöver ett kontor så tycker jag absolut att du ska kolla in detta, för det är verkligen en superbra grej! Det är ju många influencers idag som behöver ha lite space utöver vad som finns hemma också ;)

Gillar

Kommentarer