Don’t know..

Idag har den här fisen irriterat mig till max! Huuuuuuuuuur kan man ha ett sånt temperament, sånna impulser och en sån energi när man är hjärtsjuk? Får inte ihop det! Men givetvis glad att hon inte är sjuk-sjuk. Fem/sexårsfasoner så det sjunger om det, lilla tonåren. Smäller i dörrar, skriker att hon inte vill ha mig som mamma. Haha, ibland vet man inte om man ska skratta eller storgråta

Men vi tog oss igenom dagen och när hjärtat kom hem från jobb så tog han med sig Alicia till affären där hon fick köpa sin efterlängtade halloweenklänning. Kevin fick en pyjamas och blev lika glad han. Bra man kan passa på att köpa hem sånt som verkligen behövs. De flesta av Lillemans pyjamasar slutar i knävecken haha. Dags att gå upp en storlek där med!

Imorgon, fredag. Fyra veckor sen mapa åkte utomlands.. och imorgonkväll/natt kommer dom hem! Oj som vi längtar efter dom! Blir nog ett litet besök en sväng på lördag, för på söndag är det ju kalasande här hemma.

Enligt planerna skulle vi iväg imorgon, och då hade jag även tänkt passa på att köpa de där presenterna som skulle va klara inför imorgon… men får väl ta det på ica eller ngt. Har inte fått tag på ngn korg eller låda än heller så vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt. Oftast suger det att inte ha körkort, och alltid va den som är hemma med barn, jobb, vab.

Nu fick jag iaf skriva av mig en stund, en dusch på detta och sen sängen!

Ååååååh,, nu fick jag ett sånt sug efter att färga håret också…..! *blähäää*

Gillar