Djupfrysta händer..


Idag slutade gubben att jobba en timme tidigare, så vi bestämde oss för att tillsammans hämta prinsessan på dagis idag och sen köra och handla.
Fick höra på dagis att Alicia inte varit på humör och varit en busunge (läs; snorunge).
Bland annat så hade hon puttat ifrån sig både tallrik och glas vid lunchen så det stänkte mat och dryck överallt. Så gör hon hemma ibland med så vi blev inte förvånade precis.
Men jag märkte redan imorse att Alicia inte var på humör eftersom hon inte ville gå till dagis. I vanliga fall blir hon glad och rusar ut i hallen för att ta på sig ytterkläder. Men imorse ville hon nanna i soffan istället och började storgråta när jag bar ut henne i hallen för påklädning.
Men man kan inte vara på topp alltid! ;)
Och det vände nog, för när vi hämtade henne så fick vi vars en kram sen gick hon tillbaka in och skulle leka och blev kinkig på mig för jag drog ut henne i hallen. Haha. Helt plötsligt ville hon vara där :O

Vi körde iallafall och handlade. Körde småvägarna som var såå fina.. nej där lög jag! Vägarna kunde ju sett bättre ut! Men det var så fint i själva naturen! :)
Vi började iallafall med gränsbygden för att handla mat och tobak. Alicia blev rastlös och jag blev varm när vi stod i en 20 meters kö.. så vi gick ut så länge. Mitt misstag! :(
Vi lekte och jagade varandra på parkeringen. Alicia blev ledsen och höll upp händerna mot mig och jag kände på dom, iskalla. Tro de när det var 15 minus! Jag missade helt att hon inte hade vantar och kommande minuter innan Anders kom ut ur affären var Alicia hysterisk. Jag har aldrig hört henne skrika så innan ( i denna åldern), hon hade ont. Jag hade tagit på henne mina vantar och försökte hjälpa henne att få upp värmen i händerna som var djupfrysta.. nästan iaf!
Anders kom ut och vi gick till bilen, jag satte in en ledsen Alicia och drog en stor filt över henne så körde vi de få meterna bort till nästa affär för att köpa våra 25 kronor julklappar till leken på julafton. Alicia grät/skrek fortfarande och visade tydligt att hon hade ont i händerna. Jag och Anders turades om att ha henne i famnen (tungt!) och efter 5-10 minuter lyckades jag få henne på andra tankar genom att skoja med henne.. så istället för att ett ledset barn hördes över hela affären så hördes istället ett glatt barn ;) Haha. Hon är inte så tyst av sig! Men det var hemskt att veta att hon hade ont för att jag inte tänkte på att ta på henne vantarna.. som för övrigt låg kvar i bilen. :(

Nu sover prinsessan, och hostar en massa. Jag pluggar men ska snart gå och lägga mig.
Alicia är ledig från dagis till på måndag så imorgon ska vi bara vara hemma och ta det lugnt =D

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229