Det finns en sång som säger allt..

Sitter och lyssnar på "Hallelujah" med Molly Sandén :) Helt underbar röst, och text med för den delen!

Dricker en energidricka och försöker få hjärnkontoret att vakna.. inte det lättaste när man har en massa annat att tänka på.

När vi gick till dagis imorse fick vi ta vagnen eftersom Anders glömde ta hem pulkan (tack!!). Var inte det lättaste att ta sig fram med en stor klumpig vagn på oplogade vägar och cykelvägar. Var en del snö som trillade ner från himlen inatt med. Ska gå ut på gräsmattan sen där det är orörd snö och peta ner en tumstock och se hur djupt det är nu. Läskigt!

Ringa bror med, ska jag göra.. hmm.

Började lägga golv igår, men la bara ut underlaget och tre golvbitar innan klockan blev så mkt att det var dags för sängen.. hmm! Se om vi hinner längre idag då! Stackars Alicia blir störd när vi sågar och bankar med!

Har klickat hem ett par julklappar nu :) Skönt att ha några klara.. och superskönt att slippa gå i affärer och klara sig undan med internet och posten =D hihi.

Nähej,ska plugga lite sen klä på mig tjocka kläder, sen blir det en promenad innan Alicia ska hämtas klockan 15.

Gillar

Kommentarer

Hanna Söderberg
Hanna Söderberg,
Hörde på radion i morse och där sa dom att de va en man som mätt snödjupet i sin trädgård, där de inte hade blåst till vallar utan bara lagt sig fint.. 1 meter och 20cm!!!! Och de e bara 2 mil här ifrån.. Hmm.. Nu har väl inte vi riktigt så mkt, men nästan.. :/Skönt att handla hemifrån :)Puss
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229