Det är torsdag idag! (bilder)

Jag var helt hundra på att det var onsdag idag.. tills A sa att han är hemma vid ett imorgon! Gaah, var tog den här veckan vägen?

Hade J och lille V på besök/middag innan :) Alicia var ovanligt duktig på att dela med sig och gav till och med V en docka! :) Duktig tjej!

När vi fikat efter maten och dom körde hem så sa jag till Alicia att hon skulle bada, och ungen sprang in på toa utan att tända lampan och stod sen och väntade på att jag skulle komma in och fixa badet till henne :D Bara för ett par månader sen så fick man bada henne med tvång och hon gallskrek de 2 minuterna an lyckades ha henne i badet! Men nu, nu älskar hon att bada och har såååå kul!

Dagens nattning gick bra. Jag gick in med henne, bäddade ner henne och sa godnatt. Hon ville att jag skulle sitta hos henne men jag sa nej. Sen blev det protester.. i ca 30 sekunder sen tystnade hon! Gick in sen efter någon timme och släckte nattlampan men var uppe för bara en stund sen och gav henne nappen och la henne på rätt håll eftersom hon helt plötsligt låg med huvudet i fotändan :P

Gillar

Kommentarer

Hanna
Hanna,
Håller tummarna för en bra natt inatt igen :) jag har gett tove nappen en gång och matpåfyllning en gång, då hon inte åt mkt till kvällsmat.. Gullunge! När jag kommer in till tove och hon vaknat ligger hon på tvären i sängen med fötterna på spjälorna! Och huvudet tryckt mot spjälskyddet :PSå fina bilder :)Puss
mamma
mamma,
Härliga bilder.Det syns att badet är roligare nu.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229