Dag 3 i Hbg uppdatering 2

Nu har jag och Alicia precis kommit in från en skön promenix. Gick ioförsig bara längs med kyrkogården, men pratade med Hanna hela tiden o de var ju kul :) :)

Egentligen ska sessan ha medicin o mat nu vidåtta.. men eftersom hon precis har somnat så kunde vi vänta lite till.. hon behöver ju sova och vila opp sej. Nu när hon blir väckt på natten med så blir ju allt helt opp och ner vänt för henne :S

Lutar ganska mycket nu åt att vi inte kommer vara isolerade nått mera.. men vet inte när dom låter oss gå ut på avdelningen igen.. men hon har fått behålla all sin mat efter att vi bytade till hennes egen flaska så maten kom ner i mage lite långsammare. Då bör det ju inte va en magsjuka tycker jag. Men skönt att dom tar det säkra före det osäkra ändå.

Hjärtat ringde nyss, han är nästan klar med packandet hemma, sen skulle ha till mapa en runda o bland annat lämna kräk-kläder som mamma får den stora äran att tvätta :P

Nu ska jag softa lite, sen är det dags för mat o medicin.

Jaaaa förresten.. Alicia vägs ju dagligen för att ha koll på vad som händer med henne.. o hon hade tappat 50 g igår, men fått tillbaka dom idag :) :) å det går ju framåt iaf :)

O panodilen hjälpte mot gnället igår, o vi är ganska äkra på att det är tänderna eftersom jag känner en liten spets där nere när jag känner i hennes mun.. så gnäller hon mycket så skulle vi ge henne panodil igen.

Hej svejs.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229