Header

Godnatt 💖

Varit en ganska bra dag idag faktiskt, med undantag för datorer som ska krångla. Men barnen är så gott som friska igen, himla skönt 😍 Och jag har fått en del gjort under dagen, bra det med!

Nu ska jag göra vid mig för sängen och se om Tilda har lust att sova hon också 😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Barnkläder & Inredning , Kidsen, Kläder

- Inlägget innehåller adlinks och kan därför uppfattas som reklam -

Just nu är jag ap-trött på alla barnkläder utan färg och mönster. Dova färger, diskreta mönster eller inga alls och mycket naturfärger. Ja jag har såklart fastnat i Newbie-träsket jag med. Men vi får ju inte glömma att det finns massor av glada och uppiggande färger som vi också kan välja ;) Jag har snöat in lite på färgade och mönstrade ytterkläder. Är ju perfekt i snön eller i grått höstväder, då syns ju barnen :D

Men Alicia får jag knappt på annat än.... svart. Det är riktigt upplyftande, verkligen. Kevin vill helst ha grönt, grönt och grönt. Tilda har ingen talan, så där är det mamman som väljer :D

Hur klär ni barnen? Får de välja själva? Färg? Jord/natur?

-- Bilderna nedan är klickbara adlinks --

Likes

Comments

Musik igång, tagit hand om tvätt och disk i mängder. Det blir en DEL kläder när man har en magsjuk bebis vill jag lova. Men vet ni vad, hon mår så mycket bättre idag! Fortfarande trött, men äter, dricker och leker. Till och med blöjan hon la av innan idag var normal. Så jag skulle tippa på det som sköterskan på vc trodde, hon reagerade så med magen på grund av förkylningen. Skönt! Alicia och Kevin har varit hemma idag. Halsont och magont på båda två. Men de verkar ha piggat på sig rejält under dagen så vi får se om de blir hemma imorgon också för säkerhets skull eller om de ska iväg.

Nu blir det lite middagsfix här, ska bara komma fram till vad vi ska äta också. Vad äter ni idag?

Likes

Comments

Mitt i natten och har inget att göra mer än å försöka få bebis att somna. Herregud vilka vidriga pruttar hon lägger av! Gasmask hade varit toppen 😷😷

Vet du vad ditt namn betyder?

Likes

Comments

Idag vill jag ge lite extra kärlek till en annan bloggare och vän! Den här tjejen har jag känt sen jag flyttade till fagerhult för ett par decennier sen. Hon var en av de första jag lärde känna, och kunde vara mig själv med

Och i bloggvärlden har hon slagit sig fram det senaste året, är verkligen impad över hur högt hon klättrat och hur mycket hon åstadkommit! Du jobbar hårt tjejen!

Vem pratar jag om då?

Jo, @ThereseQueen ! I hennes blogg (som jag absolout tycker att du, ja du!, ska följa) skriver hon om sin vardag med sonen C, att vara ensamstående mamma, den stora viktnedgången, ADHD, att bo I Helsingborg, ångest, mode, vänner.. ja det mesta fast med en touch av äkthet och ärlighet. Therese har båda fötterna på jorden och målar inte upp sin värld med små rosa fluffiga moln, och det får hennes läsare ta del av. Helt amazing enligt mig!

Så, kika in hos Therese och säg hej!


Likes

Comments

Bebisen har nog fått aptiten tillbaka... på sladdar 😂😂

Likes

Comments

Godmorgon (ehh, förmiddag!)

Jag ringde vårdcentralen för en stund sen, men vi ska inte åka dit. Tilda är på så mycket bättre humör idag, orkar leka, äter, blöjan var okej, kissar... och hon skrattar! Herregud, har inte hört henne skratta sen i torsdags!

Det har vänt!

Skulle hon bli sämre så åker vi in till barnakuten med henne, så får dom ta prover. Verkar inte alls som en magsjuka eftersom det pågått sen i torsdags och ingen annan blivit sjuk.

Åh, så lättad jag är!


Likes

Comments

Veckans Blogg

Vad kul att så många ville vara med i min allra första omgång av veckans blogg!


Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3


Grattis! Och med detta kör vi en omgång till!

❥ Kommentera att du är med, glöm inte länka till din blogg

E X T R A vinstchans (+1 för varje extra moment)
❥ Följ @hjartebarnsmamman på Nouw
❥ Följ mig på Facebook
❥ Följ mig på Instagram
❥ Gilla inlägget på Nouw


Likes

Comments

Barnkläder & Inredning

Likes

Comments