Header

Jag läste här om dagen att man tydligen bara kan bli antagen till 45 hp på en termin genom studera.nu. Jag läser 30hp den här terminen och sökte ett program som ävendet var 30hp/termin.. alltså skulle det inte funka. Fick tips om att prata direkt med högskolan istället, vilket jag gjorde igår.
Fick mail för en stund sen som löd;
"Hej, jag håller just nu på och gå igenom listorna över hur många som registrerat sig.
Du kommer att bli antagen och bör ha ett brev i lådan imorgon eller torsdag."
Kan man bli lyckligare??? Jag vet att jag kommer få plugga röven av mig, men det är det verkligen värt i slutändan för den här utbildningen! =D
3 långa år ska jag plugga, och under år 2 och 3 finns 20 veckor vardera med praktik, vilket kommer bli kanon!! =D hihi.
Nästa sommar kommer jag plugga, men sommaren efter kommer det bli jobb! Jag gör själv valet att plugga nästa sommar eftersom jag redan har trillat öven en väldigt intressant kurs =D Hihi.
Vet knappt var jag ska ta vägen så lycklig jag är, och längtar tills det slutgiltiga antagningsbeviset ligger i lådan!!

:))))

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

(Påminnelse till er som har lösen och läser. Det jag skriver får inte under några omständigheter läcka ut från bloggen! LOVA!)

Träffade bror en liten runda innan idag när jag satt i parken och tog en cigg medan Alicia nannade på dagis. Vi pratade lite allmänt eftersom vi inte setts på ett tag på han och J kom hem igår från 1½ veckas sjukhusvistelse. Dom fick äntligen åka hem igår för värdena var bra. Bror berättade lite om hur det känns att ligga inne med pluttis, hur hjälplös han känner sig. Men nu skulle dom få va hemma och samla krafter innan nästa runda med behandling. Bror skulle till jobb en runda och hälsa på..
Nu ikväll fick Anders köra ner dom till Lund för plutt hade feber. Värdena hade rasat :( Faaaaan! :(
Älskar dig pluttis och hade gjort allt för att få den jävla skiten att försvinna ur din lilla kropp!
<3

Likes

Comments

Imorse försov vi oss :P OPS! Haha, men försov oss 1½ timme men kom bara en halvtimme försent.. så med andra ord behöver vi inte gå upp så tidigt som vi gör! Haha. Men sen å andra sidan så går jag upp före Alicia eftersom jag vill vakna till liv lite grann innan hon springer runt som en galen unge här! Eftersom det blev som det blev med en massa stress imorse så kollade jag inte Alicia så mkt som jag borde/brukar.. och när vi kom hem i eftermiddags upptäckte jag vad ungen gjorde medan jag var på toa och gjorde vid mej.. hon tömde ut ett helt paket mariekex på köksbord och golv.. åt på några.. mosade några.. stoppade några i en bringare med vatten.. och jag är helt säker på att hon har gömt några så hon kan plocka fram dem när hon inte får "kaka" av mej :D Haha. Så kan det gå när man inte har ögon i nacken! :P
Gick för övrigt skitbra idag med på dagis. Vila ville hon dock inte göra..men vi fick gå hem vid 14 istället för 15 så jag kunde lägga henne. 2 timmar sov hon men var supergnällig när hon vaknade och fram till maten.. ja efter maten också.. sen fick hon gå o lägga sej igen :P Haha.
Imorgon ska jag försöka somna henne i vagnen med det samma istället.. se hur det går :P
Gick ifrån ett par gånger idag för att ringa och röka.. men hon brydde sej inte alls och var fullt upptagen med att leka :P
Sitter just nu och funderar på vad som ska rensas ut bland Alicias leksaker/saker.. hon har såååå mycket som inte används och som hon är för stor för.. och kan/vill inte spara allt. Så får bli en hel del annonser på tradera. Ska fixa det imorgon tänkte jag :))
Hoppas skolan fixar det dom har kluddat till med mina studieresultat snart så csn kan godkänna min ansökan.. så det kan rulla in pengar snart! Börjar blir ont om dom! :/ Jävla sommarmånader!
Har även fått jobberbjudande igen från jajja där jag jobbade som "skribent" innan. Jag har inte alls jobbat när jag vari mammaledig eftersom fk inte går med på det.. och nu under sommaren skulle dom gallra bland "skribenterna" och bara behålla de som skrev mest/bäst under sommaren.. och eftersom jag inte kunnat skriva alls så antog jag att jag skulle trilla ut ur systmet men fick ett mail här om dagen från Vd:n där dom undrade om jag vill fortsätta skriva eftersom dom var i behov av "bättre" skrivare.. så jag drog slutsatsen att dom som skriver mycket.. skriver skit! Haha. Jag har inte skrivit så jättemycket men anser själv att jag skriver bra =D Höhö. Så måste kolla med fk vad som händer med bb om jag tjänar si och så mycket/månad och även kolla med kommunen om dagisavgiften eftersom jag inte ska betala när jag pluggar.. men har jag inkomst ska jag betala. Men lönerna från jajja kommer vara rena extrapengar.. och ska sparas till resor och inför jul eftersom jag får mindre från csn då.. men får la se vad dom säger och om det lönar sej :P Hehe.
Näääheee, dricka en cola! :P

Likes

Comments

Kan det bli mycket värre nu?? GAAAH!
Frysen håller på å gå sönder i dubbelskåpet, stora nya kylens kontakt brann upp igår, csn klabbar, skolan skiter i mig, kurslitteratur kostar pengar jag inte har, förkylningen vill inte försvinna, räkningarna hopar sig, inkomster försvinner.. med mera! BLÄÄÄÄ! Vill bara gå å gräva ner mej just nu.. men det kan jag inte för jag måste plugga bara förmin jävla lärare inte kunde hjälpa mej under kursens gång men helt plötsligt hade tid så här 6 dagar innan skolan börjar igen! Gaaaah!

Likes

Comments

Eftersom vi var sjuka hela förra veckan så fick vi lägga inskolningen till denna veckan istället.
Vi var där igår, och fast det då var en vecka sen sist så kom Alicia ihåg massvis, hon lekte jättefint med barnen, satt stilla och ritade i hela 25 minuter (!!!!), satt stilla i samlingen, brydde sig inte när jag gick ifrån i ca 10 minuter när vi var ute, trillade ner från en gunga och slog sig men det gick över på 2 sek, satt relativt fint vid matbordet och skrek inte som sist.. försökte rymma.. visste var/hur man tvättade händerna..  Åhh, hon var helt fantastisk! :))
Ska göra vid mig och sen gå upp och väcka sessan som sover som en gris.
Igår och idag stannar vi bara till efter maten, men sen ons, tors, fre ska vi stanna till kl 15 så Alicia får prova att vila där med. Se om det funkar på golvet eller om hon måste ha vagnen.
Igår kom vi hem halv 1 och jag la Alicia med det samma.. sen vaknade hon halv 4 igen!! :P
På fredag kommer Anders dit efter jobb, så han får se lokaler och sånt =)
Nehej, ta fram kläder kanske!

Likes

Comments

Jag hade fått besked från apple att min nya dator skulle komma den 18:e, senast den 19:e. Jag bevakade spårningssidan på tnt hela dagen den 18:e eftersom det hade stått på morgonen att paketet lämnade Malmö kl 7.00 och det tar ju inte så lång tid till fagerhult! Men där kom inget paket :(
På torsdagen, den 19:e loggade jag återigen in på spårningssidan och kollade.. då stod det kl 14.00 dagen innan att jag inte hade varit hemma och därför inte fått mitt paket, så det hade åkt tillbaka till Malmö. Men det stod dock att det hade åkt ut för leverans igen på morgonen den 19:e. Jag ringde till supporten och kollade med dom, och då skyllde dom på att chaffören troligtvis hade svårt att hitta och så sa dom att paketet låg kvar i Malmö och inte skulle skickas ut för leverans förrän tidigast på fredagen. Sur som ättika var jag och förbannade dom jävlarna. När vi satt och diskuterade detta, jag och Anders så knackade det på dörren.. och där stod en tjej från tnt med min dator! Snacka om att man kan bli knäpp.. och man kan ju definitivt inte lita på varken leveransstats eller support tydligen! Menmen.. jag fick min dator och sitter vid den så fort jag får tillfälle för att lära mig hur den fungerar innan skolan börjar den 30:e.
I guider jag läst, så står det gång på gång "Mac är inte PC" haha, så sant som det är sagt! Vilken skillnad! Men jag börjar komma in i det =D
Förkylningen sitter i än, och har till och med blivit värre! :( Blä!
Fick därför skippa vallåkra idag så jag orkar med loppis och kalas imorron..
Nähe, om man skulle fortsätta med att sortera bilder och sen gå ner å ta tvätten? ;)

Likes

Comments

Fick några bilder av Hanna på mini-grisen Tove innan idag och måste ju bara lägga ut dom i min blogg!Tove och Hanna <3 Tove har på sig en av Alicias klänningar =D

Och här kommer en bild på Alicia i ungefär samma ålder med samma klänning :P


Frågade ju Hanna om jag fick lov att lägga upp bilder, och det fick jag så kunde ju inte låta bli att lägga upp alla jag fick :P Hihi <3

Likes

Comments

I måndags var som sagt första dagen på dagis. Gick jättebra och Alicia dissade mamma nästan hela tiden ;) Stannade bara till halv ett, då vi gick hem så Alicia fick sova.. och hon sov! 2½ timme var hon däckad :P
Men sen blev det inte mer dagis.. :/ Vi har åkt på en dunderförkylning allihopa med feber, halsont, snorigt, ledvärk m.m :( Så blir inget dagis imorgon, och troligtvis inte på fredag heller.. Alicia måste vara feberfri en dag innan hon ska tillbaka.. så får helt enkelt fortsätta inskolningen nästa vecka! Tur man pluggar hemma!!
Pitza fick sina bebisar inatt, hela fem stycken =) Dom heter Zenap, Zprite, Moz, Lakrits och Rizotto =D hihi. Dom är jättesöta och liknar Pitza allihopa :P Alicia har fattat vad det är för något och vill gärna klappa, men det får vänta tills dom är lite större och kan försvara sig :P

Likes

Comments

Imorgon, imorgon... iiiiiiih!
Min lilla, min pyttelilla prinsessa börjar på dagis.. jag ska vara hemma själv, utan henne! Undrar hur lång tid det kommer ta för mig att anpassa mig till det? Plugga på dagen istället för mitt i natten.. tänk att kunna sitta och kolla på film, spela dator, läsa en bra bok eller va fan man känner för på kvällen! Ojojoj ;)

Måste ta fram kläder inför morgondagen, fylla i papperna om Alicia, schema, och lite sånt.. och så ska skötväskan och en påse med kläder packas.. och vagnen ska ställas fram! (den ligger i anders bil)

För tillfället är Alicia en svamp, en svamp som suger upp allt man gör och allt man säger. Äter man på en gul grönsak så ska hon också äta på en likadan.. brer man hennes macka med leverpastej och tar ost på sin egen så ska hon också ha ost på sin macka.. fast hon inte tycker om ost! Haha.
Innan idag petade hon på mitt bröst (med kläder på givetvist) så sa jag "mammas tutte" så sa hon "tutte!" haha. Man ska nog passa sig lite för vad man säger händanefter.

Alicia har nog blivit förväxlad på BB, för hon pratar japanska!! Jo det är sant! Det kommer meningar som kan va 1-2 minuter långa.. som låter så här "wingwondhjschingsowoongns boooooom kssss wioeeenoonsgndhdwoovosoneneowelw tuut tuuuut wiieeeooon waaoeoenaeiooah vov vov woensleojslapejs boooom!" Haha. Så står hon bara och glor på en när meningen är klar, väntar på svar.. och gud nåde en om man svarar fel! Säger man "jaa" när hon tycker att man ska skratta eller näga nej så tittar hon ganska konstigt på en :P Haha.

Nehej, dricka lita cola till och ta tag i allt sen så man kan lägga sej i vettig tid idag!

Likes

Comments

Åh shit vilken ångest! Alicia börjar på dagis imorron.. vår lilla flicka blir större och större känns det som.. Hon blir ju det förvisso.. men det känns som om det var igår som hon föddes! Gah!
Men det kommer bli så bra så! Hon kommer att trivas som bara den och kommer inte vilja följa med hem! :P

Ska bara ta fram kläder inför morgondagen, fylla i papperna och packa skötväska och en påse med extrakläder och regnkläder som ska ligga på förskolan.

Sladden till kameran bråkar, så bilderna från de senaste dagarna/veckorna får vänta lite till..
Sorry!

Likes

Comments