25% rabatt på Jul & festkläder

Tjatigt kanske, men här kommer ännu ett fantastiskt erbjudande! Det närmar sig Lucia, Jul & Nyår. För att vara mer exakt så är det 36 dagar till Lucia, 47 dagar till JULAFTON och 54 dagar till nyårsafton. Vilka dagar ska ni fira och vart? Ska ni åka land och rike runt för att vara med familj & släkt eller det blir lugnt hemmafirande? I vilket fall som helst, så är det snart dags att planera barnens outfits inför dessa dagar och högtider. Om det blir något luciafirande för våra barn på förskola & skola detta året vet jag inte än. Men julfina kläder ska vi förståss ha ändå!
Just nu kan man fynda lussekläder, festkläder, julkläder eller vilka kläder man vill till barnen med hela TJUGOFEM procent rabatt!
För att utnyttja erbjudandet, använd koden

Erbjudandet gäller till den 8/11, dvs imorgon. Så skynda att fynda!

 

Villkor: 25% rabatt gäller på kläder ur barnsortimentet från Ellos. Max en gång/kund, t.o.m. 2015-11-08. Gäller vid nybeställning över 200,- (efter avdragen rabatt) på barnkläder från Ellos. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller prissänkta varor. Gäller ej varor märkta med ”kampanjpris” eller "ej rabatt". Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Gillar