Jeg fik tit at vide da jeg var gravid, at nu skulle huske at sove når baby sover! Ja ja tænkte jeg, hvor hårdt kan det være? De sover jo hele tiden i starten..
Ja Amalie, og de skal havr mad hver 3. time, så du får ingen sammenhængende søvn. Til at begynde med var det ekstremt hårdt, og det er da stadig hårdt, men kroppen er bare så fantastisk at man vænnet sig til det. Jeg begøver jo ikke mere end 4 timer sammenhængende søvn for at fungere. Jo vidst at det ikke er optimalt, men man har nok overskud til sit barn og nogle få huslige pligter.

Det jeg "glemmer" mest er at få noget at spise og drikke desværre. Jeg var dårlig til det før også, men nu kan det virkelig mærkes! Der skal væske ind for at der kan komme væske (modersmælk) ud.
Det er nok også en ag grundende til at jeg ikke kan amme længere. Jeg har bare heller ikke set det som noget mega fantastisk for mig. Det er jo udelukket fordi at det er så fantastisk for Nicholai.

Nicholai er nået en fase i hans udvikling hvor han sover meget lidt og meget uroligt. Det kan jeg virkelig godt mærke på mig selv. Jeg får ingen søvn og jeg har et pyldret barn. Det er lidt hårdt, og så selvynker jeg lige lidt hehe.

Fortæl mig at den her fase snart er overstået!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Ja jeg kan ikke amme længere. Jeg er løbet helt tør. Det betyder at Nicholai er blevet 100% flaskebarn, hvilket letter mig en del, men jeg er da også lidt ked af at det er slut. Amning er dejligt nemt om natten, for man kan bare hive brystet frem og sove videre nærmest. Nu skal jeg rent faktisk ud af sengen, og sådan er det jo bare hehe.

Det positive er nu at Nicholai ikke er dybt afhængig af mig, fordi at jeg har maden. Nu har vi alle sammen maden! Det betyder at han kan blive passet i mere end 2-3 timer ad gangen. Spørgsmålet er jo bare om jeg så kan undvære ham i længere tid.

Jeg havde nogle problemer i starten med at jeg blev nød til at amme på halv tid, men en klog veninde sagde til at "At være en god mor sidder ikke i brysterne, men i hjertet" og hvor har hun dog ret! Bare vores lille dreng er glad og mæt så går det jo nok. ❤

Likes

Comments

Jeg er som så mange andre nybagte mødre på barsel, og hvad er det så lige man laver når man er på barsel?
jo man passer sit nye fuldtidsjob som mor, og det er jo helt fantastisk. Man eller i hvert jeg, pludre løs om mit nye vidunder til alle der gider at lytte nærmest (tusind tak for dit lånte øre mor!) og for ikke at drive sin barnløse venner til vanvid med alt babysnakken, så gør man alle en tjeneste ved at have en mødregruppe!

Denne gang i mødregruppen var vi på café i centrum af Aalborg. Good Life Sociaty hedder caféen, og den er simpelthen så mødregruppe venlig 😍 Man får en hel stue for sig selv hvor vi har en direkte dør ud til barnevognene. Man ligger lige pludselig mærke til de forskellige caféer på med andre øjne. Det er lidt sjovt.


Nicholai skal snart starte til børnesvømning, jeg glæder mig helt vildt meget!

Stay tuned

Likes

Comments

New year - New me

Normalt lever jeg ikke efter den, men i mit tilfælde så passer det næsten perfekt.
Jeg er lige blevet mor og vi er flyttet i en ny lejlighed, så jeg har en masse fornyet energi ang. at prøve noget nyt og forbedre mig selv.
Selvfølgelig at have en baby på 2 måneder sætter nogle begrænsninger, men så må man jo bare se nogle andre muligheder.

Det kan godt være at det bliver svært at tage yoga hold nede i fitness men så må jeg jo gøre det hjemme på måtten, mens den bette sover. Jeg må gå nogle ekstra lange (hurtig tempo) ture med barnevognen, for at holde pulsen oppe. Jeg gider ikke være flad for energi og ikke kunne lege med min egen søn på grund af dårlig kondi. så derfor mål nr. 1

bevæge mig i minimum 1 time om dagen

I slutningen af min graviditet havde jeg simpelthen ingen energi og havde nogle trælse smerter, så det var begrænset hvor meget mad jeg fik lavet, og desværre også hvor sundt det var, det jeg nu fik lavet.

Nu hvor vores lille Nicholai er født, så kræver han så meget opmærksomhed og energi at jeg stadig ikke orker at lave mad. Sevfølgelig jeg kunne bare putte ham i viklen og så gå i køkkenet, men jeg må indrømme at jeg lever lidt efter udtalelsen Sov når baby sover, så i kan forestille jer hvor meget jeg får lavet på en dag hehe.

Dog er på det sidste har vi fået en rytme, og jeg har fået mere energi, så derfor skal mit andet mål for 2018 være

Få minimum 1 sundt og nærende måltid om dagen

Min andre mål, vil være at bruge mere tid med min familie og venner. Jeg ser dem desværre ikke så meget som jeg gerne vil. Selvfølgelig efter jeg fødte kommer de rendende hele tiden, hvilket er super hyggeligt og meget tiltrængt!

Jeg kunne også godt tænke mig at komme ud og opleve noget mere af vores kære byliv. Ikke være fld og fjollet (hele tden) men at se nogle af de seværdigheder og events der foregår.

Det er var mine hovedmål for 2018
Hvad er jeres?

Likes

Comments