I morgon ska jag till ett gymnasium på intagningsprov till Teater. Är faktiskt inte allt nervös. Jag är typ inte nervös för jag vet att om det inte går bra så slipper jag se dem som sitter där igen. Det är så man får se saker.

Ikväll ska jag färga håret och hoppas det bli bra och sen ska jag öva till provet. Monolog och Dialog är inte helt lätt att komma ihåg.

Moppe turen gick bra i söndags med det gick inte så bra igår när jag skulle åka till skolan för då startade den inte utan den stod och tuggade typ. Så den ska jag kolla på när jag får tid någon gång. Vet ej när eftersom jag inte är hemma i helgen för då är jag i Arvika på fest. Så glad så jag har i alla fall något att se fram emot när intagningsproven är över för denna vecka. Blir skönt med lite semester typ.

Likes

Comments

Detta var ju en lite udda dag. Fick reda på att tv antagligen kommer och intervjuar mig och mina vänner nästa vecka för att vi skriver en låt. Med den låten kan vi vinna 10.000kr till klasskassan. Känns ganska bra. Den låten blev klar idag och vi har melodin så på måndag får den ackord. Känner mig nöjd och glad att jag inte behöver jobba med den i helgen. Ska inte göra något annat i helgen än att spela gitarr och piano och sjunga. Måste även öva på monolog och dialog till intagningsprov nästa vecka. Kommer nog att mecka lite med min älskade moppe också. Blir nog även årets första körning i helgen. Längtar verkligen.

Likes

Comments