Likes

Comments

Hade ingen jävla aning om att det hade kommit en video till denna låt. Så går det när man är virrig.

Låten är sjukligt bra iallafall, speciellt Cleo. Kan lyssna hennes vers 1000 gånger om. Så jävla tuff brud! Massa kärlek!

 


Likes

Comments

Stor! Känns helt sjukt att han faktiskt såg min tweet! Åh jag blir så glad när sånt här händer 😍

Likes

Comments

Folket på Grandsmack.se släppte denna idag eller igår. Måste bara säga: JAG ÄLSKAR REDLINE! Asså på riktigt, de är typ min största kärlek i livet. Alla är så fulla av liv och helt underbara. Jag MÅSTE vara på nästa Redlinekryssning och fucka ur.

För mer nytt inom Mode, Musik osv, besök http://www.grandsmack.se !


Likes

Comments

Blir så otroligt jävla arg på sånt här! När ska vi människor lära oss att alla är samma? Spelar ingen roll hur man ser ut, på insidan är vi alla samma färg och uppbyggda på samma sätt.Likes

Comments

Videon är verkligen som en kortfilm, man fastnar i handlingen. Eller iallafall jag, haha. Kändes typ som lite Snabba Cash-stuk på hela videon faktiskt. Action ni vet? Kan inte heller låta bli att påpeka hur bra både Stor och Dani ser ut. Så jag ger definitivt 10/10 till denna. Ta och spana in den! Ni kommer inte bli besvikna.

Videon är i sin helhet, som Dani en gång sa: Möööörd!

Stor s andra singel från hans kommande debut album "Sherekhan XIII"
Gästas av Dani M. Producerad av Masse Salazar/The Salazar Brothers.
Video Regissör : Oliver Martin för Concrete Steppa Pictures
Label: Redline Recordings
Boka Stor: jonas@unitedstage.se
Instagram: _stor_
Twitter:_stor_
Facebook: www.facebook.com/storofficial

 


Likes

Comments

Tycker den här videon var heeelball. Älskar att det är värsta Norrlands stuket på videon. Måste börja hålla med många andra: Zacke - Norrlands stolthet! Helt klart! Go Zacke!!!

 


Likes

Comments

Det har kommit så sjukt mycket musik idag så jag hinner knappt lyssna på allt!

Det här är iallafall första gången som TungGung har släppt ett album på Spotify. Ganska grymt tycker jag. Har hunnit lyssna igenom det mesta av albumet. Några låtar har jag hört tidigare, men några var helt nya. Riktigt bra jobbat iallafall. Så ta och lyssna igenom denna.

Albumet finns även på iTunes och Wimp.

 


Likes

Comments

Äntligen har DaCosta släppt sitt nya album! Har skrivit in det i min kalender för flera veckor sen, och nu imorse när alarmet ringde så höll jag på att kissa på mig av glädje. DaCosta är verkligen en av mina absoluta favoriter just nu. Han är så sjukt duktig.

Min favoritlåt måste vara "Passa Boozen", som Malcolm B gästar. Kommer typ lyssna sönder den!

Albumet finns iallafall på både Spotify, Wimp, iTunes & den finns även att beställa på www.teamgalagowear.com. Jag har faktiskt redan hunnit klicka hem den från TGR. Längesen man köpte en CD, hahah!

 


Likes

Comments