Värmdö-Saltarö

I Tisdags så besökte jag en väldigt kär barndomsvän. Vi har känt varann sedan första klass! Vi har inte alltid hunnit med att ses under många år men ändå så är det så naturligt när vi ses att startar från där vi står i livet! Så härligt! En fantastiskt fin vän och människa.
Vi gjorde ju så mycket bus ihop när vi var små. Mina föräldrar var gifta men skilde sig och Helenas föräldrar var gifta, så för mig var det så härligt att vara i deras stora familj. Jag har inte varit på hennes landställe tror jag sen vi var i 20-årsåldern.. känns ju inte så länge sen..eehh.. hoppsan Kerstin.. det är ju fasiken över 30 år sedan. Vi lekte sotarpojkarna från Milano.. om någon läst boken. Vi var där i stallet som tonåringar och hon köpte en fin häst. När vi var lite äldre så partade vi i stan på Berns eller något ställe och sen om bussen inte gick så gick vi dit ut i högklackat om vartannat. Tror tom vi liftade.. Gör inte det!! Kul har vi haft det! Så när jag åkte dit så kom alla minnen tillbaka.. ja inte alla, Helena påminde mig också. Här är några foton från Saltarö på Värmdö.

Hästarna Märta och Nero. Sen åkte vi båt och då låg den ”lilla yatchen” där som visade sig tillhöra microsoftmiljardären..! Vi snodde runt den typ 3 varv..lite pinnigt! Hennes man var väldigt nyfiken! Väl tillbaks så grillade vi och deras fina hund var så go och fin. Nelson la huvudet i mitt knä och jag fick kllia honom bakom öronen. Haha Peter sa till mig när jag kom att han kommer morra när han kommer ut ur huset och ska hälsa men är inte alls farlig! Hmm så pedagogiskt. Nej men det var bra! Jag fick en lite ”gulp” i halsen då. Kul att se en hund som morrar och viftar på svansen! Hahaha! Men tror det var någon slags jaktlabrador.

Så gick en fin dag tillsammans och jag tog bussen tillbaka till stan. Man ser ibland hur fort livet går och hur viktigt det är att ta vara på sin tid och vara rädd om sina vänner! Dottern som jag har hemma från Australien vill jag spendera tid med så mycket jag kan!
Fridens liljor!
Tills vi ses igen

Eva

Gillar