Vad bidde de då? Vantar..Kanske:)

Heej nattsuddare! Vad gör ni för något? Jag har precis kommit igång med min stickning av ett par tumvantar. Jag har inget mönster och aldrig stickat vantar förr!! Däremot en massa tröjor med flätor och grejer för längesedan..

Nu har jag köpt rundstickar och trodde det var hur lätt som helst men jag är lite osäker eftersom jag aldrig fann något mönster.. måste lägga på maskor antar jag och sedan kommer en tumme:) kanske! Jag tänker att jag måste öva mig lite på Magic loop som det heter i stickningsbranschen. Jag har kollat på Utube klipp.Jag är helt såld och nu måste jag sova.. jag kommer ihåg när jag var tonåring och det var jättepoppis med stickade tröjor i mohair. Kornblå, ceriserosa, vit och svart. Det är så mysigt och avkopplande. För vissa ska jag tillägga för andra innebär det stress. Jag har alltid gillat att sy kläder men det var så länge sedan.

Det var för en tid sedan som jag såg någon som stickade och då blev jag sugen. Jag åkte till Farsta men där hade garnbutiken lagt ned. Gick till Åhléns men det var inte mycket garn där. Så var det en kollega som sa att jag skulle gå till Panduro. Där fann jag fina garner. Jag gillar alpacka ull men får säga att det finns väldigt mycket fint garn! Ja vi får se vad jag hinner med! Jag lovar lägga upp en bild när de är klara:) hoppas den här julen:) jag har sett så många fina bloggar den här veckan och det är många som har börjat julbaka hemma!
Nu hoppar jag i bingen! Godnight Whererever you are

Fridens liljor

Eva

Gillar