Söndag tredje advent

Hej söndag! Vi har vilat och fixat lite hemma idag. Var på väg att handla julgran men vill inte ha in en våt gran.. Helst. När ska det sluta regna!! Vi tog en långpromenad runt kyrkogården och förbi vår lilla sommarstuga. Vi letade efter vintern.. Jag fotade lite men överallt var de regndroppar som hängde tungt på träd och buskar. När vi kom hem så värmde vi lite glögg.

Igår så var jag i stan en stund och fann en aldeles underbar butik som heter " little things".. Försökte få ut mig själv därifrån ganska snabbt:) Mycket fina ting och jag föll för den stora röda glaskulan. Som om personalen gått med ett trollspö därinne. Zagada boula menchikadoula bibidi babedi bo - nu ska vi se vad jag trollar för dig, bibidi baedi boo;)Så gick jag ut från butiken med en väl inslagen glaskula med silkespapp runtom.

Mina bokmärksänglar kommer upp varje år på fönstret till glasverandan.I fredags så var jag inne i butiken Hunke Müller som ligger i Farsta och såg den här mjuka lena onepice overallen för andra ggn. Tänkte att jag kunde få ha en sådan men dem tar slut så fort där alla pyamaser så jag slog till med en färg av burgundy. En favoritfärg verkar det som då jag har många klänningar i den tonen. Så nu kan jag mysa riktigt ordentligt hela julen.Dags att laga lite middag! Fortsatt trevlig advent och tack för att du tittade in hos mig!

Pece & love

Fridens liljor!

Eva

Gillar