Sista natten med gänget i Giardini- Naxos

Vi badade hela dagen idag eftersom det var sista dagen och vi skulle åka hem tidigt på lördagen. Sen promenerade vi till pastisserian/ gelaterian och valde ut en fryst chokladmousse tårta till Nisse! Vi handlade små ljus till tårtan med och en flaska Prosecco.Vi har hittat ett förkläde med recept på Pasta a la norma som han fick med en påse pasta. Vi fortsatte till den och väl där sjöng vi för Nils. Vi åt tårta och drack ett glasProsecco och njöt av deras vackra utsikt från hotellet.

Färgerna mellan himmel och hav kommer inte riktigt till sin rätt med kameran, det var liksom mer blek pastell som flöt in i varann.Som Monet eller Skagenmålarna.

Vi gick till en restaurang som Nisse bokat bord på och där åt vi gott. jag och Pia avslutade med Jordgubbar och vispgrädde med ett glas grappa.

Vi har haft så härliga dagar och kul med vänner. Så varma soliga dagar som jag vill ta med mig i höst och tänka tillbaka på. Varje dag tränade jag sittupps och armhävningar och simmade 700 simtag om dagen minst.Det kostar och ligga på topp;) Jag har hunnit tänka koppla av ladda nya batterier för i höst.

jag kommer göra en liten 5 grejers lista på saker jag vill göra kontinuerligt i höst. träning står med och efter allt simmande som vi gjort kommer jag fortsätta med det.Så bra träning.

​Jag avslutar med dessa bilder från Giardini- Naxos.Jag kan redan nu säga att jag längtar tillbaks till Sicilien och Etna ( damen) sover lugnt igen! Var rädda om varandra!

Fridens liljor

Tills vi hörs igen!

Ciao Ciao arrivederci bella Sicilia <3

Eva

Gillar