❤️ Saturday

Bon soir la blogg! Common Cava! Fick en skön liten sovmorgon imorse! Vi åt grötfrukost och drack te! Pratat med dotter i Australien! Hon är så fin! Kommer hem till oss i slutet på Juni igen. Jag längtar så! Pratade med min mor med som vi alltid gör på lördagar vid 11.00 blecket. Nja, vi pratar med varandra flera dagar i veckan med men just när jag är helgledig känns det så fint att sitta och tjabba med varandra om livet familjen och idag pratade vi om att hon ville vid skulle promenixa till gamla Enskede kyrka där hon konfirmerades på 50-talet. Så det ska vi göra imorgon och ta en nostalgi promenad förbi Tallkrogen där mamma växte upp och där vi bodde senare. Sen ska jag och Kärleken träffa hans dotter och familj!

Jag har varit hos frissan och gjort slingor! Ny gammal frisersalong. Har inte varit där sedan 2001 Mitt kort fanns kvar! Det var kul att höra vad jag gjorde då! Någon koppar ton med blonda slingor och lockigt hår. 30 +.Jag minns det blev fint och jag var chef på cafet i Farsta C. Det var en fin tid! Tror jag får berätta mer i ett annat inlägg om den tiden.
Vi har tittat på stjärnorna på slottet Det var intressant att få ta del av. Det blev en långfilm med. Lite middag och en GT. Varsin biff med gratäng och vitlökssmör med en liten tomat och
Mozzarella sallad.

Vilken skön lördag! Har ni samma frisör ni går till eller byter ni? Jag gillar att ha samma frisör! Jag kan tänka mig att komma tillbaka hit!

Vad kul att du tittade in hos mig!

Friden liljor!
Tills vi ses igen!

Eva

Gillar

Kommentarer