Rischoklad i prasselpåse

Hej bloggen! Idag kom jag hem ganska sent från jobb och träning på Sats! Jag behöver träna regelbundet men har inte varit konsekvent alls. Det var så skönt att köra löpband och lite styrketräning. Sen slank jag in på Panduro. Stannar gärna därinne och inspirerar mig. Väl hemma så hade J lagat spagetti med köttfärssåsrester. Sedan stickade jag lite på vantarna. Jag bestämde mig för att göra lite rischoklad. Selofanpapper och lite guldpapper. Snören hade jag hemma. Rischoklad är nog det lättaste recept som finns! Du kan göra det med förbundna ögon.

200 g blockchoklad eller den choklad du gillar.
4 dl Vårgårda Ris (puffat, rostat ris)
1 tsk kanel

Bryt chokladen i mindre bitar och smält det över vattenbad eller direkt i en kastrull på väldigt låg värme. Rör ofta och låt inte chokladen bli för varm.

Rör ner puffat ris i den smälta chokladen.
Bred ut massan på bakplåtspapper. Ställ i kylen.
Skär chokladen i 2 cm bitar.

Förvara chokladen svalt.

Om man inte har någon selofan, så kan man ju ta någon gammal ask vilket jag tänker göra sedan när jag gjort lite tryfflar, kolor och knäck.
Sov så gott och var rädda om varann!

Eva

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Tack för tipset och så fint ditt paket blevnouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229