Pasta pappardelle med kyckling, babyspenat, tryffelcreme

En god pastarätt som ger smak av umami på hög nivå. Både från tryffelcremen och parmesanosten.
Jag är dessutom så glad åt tomatsalladen då tomaten och löken är egenodlad!

Här kommer recept:
1 paket pappardelle
Koka pastan al dente

1 paket med strimlad kyckling
1 burk tryffelcreme
1 gul finhackad lök,
1 vitlöksklyfta riven på ett microplane
1 påse babyspenat
10 oliver
5 cocktailtomater
3 dl grädde
2 dl riven parmesanost
Fräs lök, och sedan kyckling tills det fått en jämn färg.
Ta i spenaten och fräs den med.
Häll över tryffelcremen och grädden. Låt den koka upp! Ta i tomater och riv i parmegano, lite mortlad svartpeppar och en skvätt med vitt vin. Vänd i pastan i såsen.

Gör en tomatsallad:
1 egenodlad tomat;)
1 egenodlad rödlök;)
Olivolja, en skvätt
Äppelcidervinäger, en skvätt
Salt, peppar, oregano
Smaklig spis!




Vi hade en sådan fin dag idag! Solen lös på oss och vi var ute i 2 1/2 timme och gick. Runt Kärrtorp och ner mot Söderbysjön. Där var det ett par som tog ett dopp.

En svan simmade in mot oss och stannade till i vattenbrynet och njöt av solen. Vi fortsatte vår promenad mot vår lilla sommarstuga och kom tillslut hem! En så härlig dag! Hoppas ni har hunnit njuta av helgen med! Imorgon blir det jobb och sedan har jag kören!
Fridens liljor!

Eva

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Den maten låter supergodnouw.com/stenhagenbettan
himlajord
himlajord,
tinafalkestad
tinafalkestad,
Gud vad gott det såg ut😍😍nouw.com/tinafalkestad
himlajord
himlajord,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229