Ny kamera & så lite dans i höstmörkret!

Hej! Hur har ni det i höstmörkret? Vad gör ni för att hålla er glada så här års? Jag brukar dansa! Det är nog det bästa jag vet. Dansa med mannen, frun, maken, tjejen, pojkvännen, barnen, arbetskamrater, vänner. Det får oss att må så bra och det skapar härliga endorfiner i kroppen som gör att vi känner mindre stress.
Sätt på lite musik i lurarna när ni är ute så du kommer i form och när du är hemma så drar ni bara på stereon eller lite Spotify. Själv eller styrdans! I love it! Eller ta en danskurs i salsa, Bollywood, magdans,bugg eller Argentinsk tango. Jag har dansat allt utom tangon. Undrar om jag skulle få med J på det!
Tänker på hur jag och mina kära lärarkollegor flera avslutningar hittat på egna danser och uppträtt för eleverna- vet inte vem som hade roligast! Hi hi - we are the weather girls- and we have News for you-its raining men haleluja. Ja men jag tror ni förstår. Prova lite och berätta om det blev en hit. Jag kommer fortsätta skriva om dans tror jag. Det är ett ämne jag gillar!Jag har världens energi utan dansen idag! Har äntligen fått, nej men köpt en kamera! Äntligen! Så lycklig! Jag har längtat efter en kamera länge! Jag hade en när barnen var små. Det var på den tiden man framkallade film:) haha Fast ni kanske brukar göra det. Jag har gjort det då flickorna tog studenten och vid högtidliga tillfällen men allt är fotat med mobilen. Min kamera på telefonen är inget bra. Den fungerar absolut men att fota med en riktig kamera känns så kul. En Olympus Pen systemkamera.
Snart far vi till London och då vill jag ta fina kort. Som jag kan framkalla och sätta i album. Clique, clique!

Imorgon ska jag börja fota så jag lär mig kameran och nu tänker jag dansa mig isäng;)
Dansa pausa dansa pausa.

Eva

Gillar