London

Så kul att du vill titta in hos mig! Min vecka har varit fantastiskt innehållsrik. Vi äter Continentalfrukost på hotellet och sedan tog vi tåget från Queensday till Oxfordstreet där vi strosade runt mot Piccadilly Cirkus sedan tog vi en fika på ett mysigt ställe..vi fortsatte in och doftade på en mängd av teer. Vi han med en liten lunch på green house 7 våningar upp i ett nybyggt hotell. Så vacker utsikt men de bilderna finns i min Kamera som jag inte kan överföra utan sladd. Vi mötte Hannes och gick igenom China town.


.

Jo vi fick träffa Jack the Ripper, Sweenie Tood och hans fru som gjorde paj på Sin mans olika lik..Branden i London, Kung James skulle störtas och man försökte spränga parlamentet. Sedan fortsatte vi kosan mot London bridge. Wow så vacker bron är och utsikten. Det var kväll och det blir så fint med all belysning

Efter lunchen gick vi till The London Dungeon. Åh så spännande det skulle bli.
London Dungeon är en turistattraktion som ligger på Westminster Bridge Road, nära stationen Waterloo, i London. Ett skräckkabinett i London Dungeon som återskapar blodiga historiska händelser från Englands historia.
Vi Hann med en friterad fish and chips med Johans familj. Kan man vara så rar som Johans son är. Han har guidat oss runt kors och tvärs eller med kartoroch tunnelbanelinjer till olika delar av staden!
Kram & godnatt
Fridens liljor

Eva

Gillar