Kompisar på besök från Tjärstad

Igår fick vi ett kärt kompisbesök från Tjärstad utanför Linköping av Maria och Peter. Så kul att de kom (öpp te Stockholm) och hälsade på oss bla. Johan och Peter är barndomsvänner. Vi gjorde en bilsemester med dem förra sommaren genom Europa som var så ball! Får berätta om den resan 2018 i ett annat inlägg.

Vi åt lite snittar med rökt lax, smörstekta vitlöksbaguetter med sardeller och kapris, kronärtskockscreme och lite champagne till det. En helt vanlig (måndag😘)

Först satt vi hemma och snicksnackade för att Sedan boka bord på Restaurangen Nyfiken gul, vid Södermalm under broarna. Där grillade vi vår egen mat som man får köpa från deras meny! Superkul och gott! Sen flanerade vi mot boulebanan och tog en drink där. Love Tanto❤️Fortsatte färden mot Söders hjärta som hade öppet. ) alltså, var är alla människor i Stockholm? Huvudstad! Pheuff!! Helt dött en måndag i juli kl. 23.00 :). I Torekov eller.. gjorde inget! Vi stormös i den ljumma julikvällen.

Vi fick berömd ” Kinnagurka ”som vi åt till frukost med leverpastej. Fast jag stuvade lite kantareller med som vi la på toast till frullen.

Efter middagen så fick jag mig en svängom (salsa)💃🕺med J. På dansbanan bredvid Nyfiken gul. Igår var det salsa. Ibland kör det bugg och lite annat! Superkul!
Vi traskade hem i natten efter en mysig kväll! Livet är kort så det gäller att ta vara på det och ta hand om varandra!
Kram
Fridens liljor
Tills vi hörs igen

Eva

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Oh va gott med kantareller 😊❤️
nouw.com/marreekholm
himlajord
himlajord,
Ja, så gott🌻❤️
nouw.com/himlajord