Juli

Hej vänner! I förrgår for vi vidare tillbaka mot Kivik! Där stannade vi till i hamnen och köpte glass och avslutade Vår resa på vackra Österlen men tog oss tillbaka mot Linköping och där stannade vi till en natt i Vackra Rimforsa! Så fin service och god mat och miljön är så trevlig!

Hot kommer vi också resa tillbaka till vid tillfälle! Ingen tv på rummet men i allrum fanns det möjlighet att kolla matchen Danmark-England! Stort och rymligt som en herrgård kändes det som!

Kajakuthyrning/grillkvällar ute på gården! Härlig sjö att simma i! Otroligt trevligt bemötande av de som arbetar! 2 systrar som driver hotellet!

Precis det här är jag ute efter när man reser! Det är inte så mycket lyx av saker utan hur man bemöter andra människor! Mycket är ju sunt förnuft! När man utbildas om service och bemötande är det många delar att se till!

Däremot måste jag säga tack till alla ungdomar som får arbete i restaurangbranschen! Hur skulle vi annars få någots att äta dricka och få möjlighet att roa oss! Naturligtvis tack till alla krögare, Bagerier/konditorier caféägare/ snabbmatskedjor som anställer alla ungdomar för det är dem bla som verkligen sliter nu! Många har även under. Ovis fått packa ihop och gå i konkurs eller ändra sitt koncept👌🙏🏽💯

Ni betyder så mycket och ju fler som utbildar sig och blir proffesionella inom sitt yrke och inte bara vill ha gästens pengar desto bättre för Sverige och vårt näringsliv!

Tänk så trevligt det skulle vara om det blev tillåtet med gårdsförsäljning av svensktillverkad äppelcider eller en äppelcognac med alkohol👌
Tänkmer arbeten och den produktion som skulle gynna oss av turismen bla.
Nu tillverkas ju förstås cider och andra drycker för Systembolaget osv. Så spännande det skulle vara för oss här i Sverige med en utökad gårdahandel! Jag blir så trött på storebror som ska hålla oss i handen hela tiden!

Ja vilka härliga dagar vi haft och så härliga människor vi träffat och mycket vackra platser har vi fått beskåda! Jag åker tillbaka för det är ännu mycket kvar att se! Skåneland du vackra du fria❤️

Hoppas ni tyckt om det jag skrivit! Ni som bor här har så mycket fint att berätta så snälla gör det! Historia och om våra familjer är så spännande att läsa och höra om!

Fridens liljor!


Eva

  • Postad i: Resor

Gillar