Julens alla olika sorters blommor

Hej! Nu är det inte många dagar kvar till jul! Jag har en dag kvar att arbeta innan jag går på julledighet. På fredag tänker jag handla en julgran. Jag älskar doften av granbarr och kåda. Det är många blomdofter vi associerar till julen. Hyacint är en sort. Vita, rosa , lila och blå. Sedan har vi en blomma som jag är väldigt förtjust i och det är iskonvaljer. Det är så vackra men egentligen är det en vanlig liljekonvalj som man nästa låterligga kall, så de tror att vintern passerat. Så brukar de bli bra.

Sedan har vi den legendariska amaryllisen. Röd, vit och så majestätisk.

vi har även en julstjärna i sin enkelhet med.

Sedan är ju alla vackra julgrupper så fina med . Tulpaner ärvackra också.Det förgyller tillvaron med blomster. Så jag sk leta efter iskonvaljer med mossa att sätta i en kruka. så fint, hoppas jag kan finna det i blomsterbutiken. två amaryllisar och en julros vill jag gärna att det finns som står i ett fönster eller på middagsbordet. Vackert!

En vacker julkärve skulle vara så himla vackert att ha ute i trädgården hängandes i ett träd. Tänk om det kom lite snö som fick ligga kvar ett tag så det inte var så mörkt!
Godnatt bloggen! Vi hörs imorgon!

Eva

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Julkärve, käre nån det var längesedan jag såg
nouw.com/ingajohansson