Januarilista & sushi

@misslindhe & @Jessicaburman Fortsätter med att svara på frågor från Januarilista.

Lägger upp listan idag då jag ej kom in här igår

En klantig sak jag gjort?!

Jo men jag kan klanta till det emellanåt! en gång för många år sedan så jobbade jag på ett hotel i köket! Jag lagade mat till konferansen. Det var en buffé och jag skulle skiva upp Paté.
Den tog slut och jag visste vi hade nygjorda patéer så jag gick och hämtade en.den var jättefin med mönster av deg med flätor runt och gelé i hålen inuti. Gelén rinner ut när jag försöker ta ur den ur formen och min kollega skulle hjälpa
Mig men hon sa plötsligt att hon ångrade sig o säger det här tänker inte jag ta på mig..
Det var exekutive chef som har gjort den och vi hade precis pajat den. Han hade sjukt temperament. Jag hade så ont i magen då jag kände jag var tvungen att tala om vad som hänt!
Han hade varit ute och och joggat på en rast så när han väl kom in så ropar jag på Michael och han kommer fram till mig jag var 20 år då kände mig som en liten myra. - jo eh det är så att jag har råkat förstöra en sak för dig..

varpå han tittar strängt och med lite garv. Svarar mig- Jaha jasså mina patéer eller på Österrikisk dialekt. Jag svarar jaa- förlåt jag visste inte de hade stelnat till än.
Han blir skit arg på mig men säger att -Jag det är bra att du var ärlig och vågade säga det till mig..
jag skämdes så och tyckte min kollega var så taskig som inte vågade erkänna att hon varit med. Jag fick skit en hel vecka sen. Ta alla buffévagnar som kom tillbaka.Sen var det glömt! 😅😆

Har satt på mig någon blus ut och in när det varit mörkt om morgonen och jag har bråttom till jobbet!🙃

Ett annat tillfälle så hade jag inte satt på mig roll on innan jobbet.. tänkte att den ligger i ryggsäcken och jag kan göra det på jobbet!
Tar upp Roll onen skippar gå till toaletten tänker jag och ställer mig i en hörna för att ej synas.. Det är glasfönster där alla ser in i mitt och en kollegas rum som vätter mot en trappa utanför där man passerar hela tiden:). Varpå jag stoppar mig själv och tänker det här var ju lite tokigt:)

ja det var det så jag stoppar den i bakfickan och tänker att jag kan göra det när jag kommer ner till omklädningsrummet vid köket och toaletterna på plan 3. Det har jag glömt när jag är där nere.

Efter en halvtimme hittar jag en Rollon i bakfickan under min klänning där i fickan på jeansen! Jag kom väl på något annat under tiden.Typiskt mig sa min kollega! 🤓


Ja ibland händer det tokiga saker!
Gör du något tokigt ibland?

Kul att du var inne på min blogg!
Ha det gott så länge!

Fridens liljor

Eva

Gillar