Home sweet home

Heej! Vad skönt det var att komma hem fast det var så himla kul att resa bort! Har ni gjort något trevligt eller intressant? Vi har ju varit runt i London och haft mycket att se och göra. Jag kommer definitivt åka dit igen! Vädret var soligt när vi promenerade i Hide park. Inte lika kyligt som här hemma! London bridge var sagolik på kvällen men dem bilderna får jag ta fram senare. Jag fick med mig lite småsaker hem! Köpte lite gebort teburkar. Lite shortbreads, så goda kakor.

Jag var så sugen på te efter middagen! Det är mysigt året runt. Jag har också köpt hem några tekoppar till Emilia och mamma får en burk te och lite kakor. Jag försökte leta rätt på lite fina tebrickor i plåt eller trä men allt är plast och rätt billigt tjafs.
När jag kom hem efter jobbet så fick jag en glossybox i brevlådan.

Det är alltid kul med lite smink. Ansiktsmask, läppstift, puder av något slag.. Får prova masken i helgen! Vi har ätit hela tiden på något så jag har töjt ut mina gränser behöver träna lite mer den hör veckan! Jag förstår inte riktigt när jag ska kunna bara! Min arbetsdag var lång och jag tänker slänga mig i bingen.

Dags att säga godnatt!

Eva

Gillar