Helg med vänner och familj

Det var så skönt att åka till stan i går em och träffa vänner som var upp till Stockholm från Linköping. Lagom med folk ute i kvällsvimlet. Vi åt lite ostron med lite Cava som var god, krispig och framförallt ska den vara kall! Annars förstörs hela drycken! Vi var på Urban Deli vid Nytorget. Vi var på väg till Nalen men ändrade oss i brist på tid! Istället stannade vi kvar och åt sen middag. Lite flankstek med bearnaise med tomatsallad! Smakade gott men flanksteken var lite seg..

vi började prata om tro, hopp och kärlek men vi pratar aldrig om döden så värst! Är tro och hopp samma sak? Sen kom vi in på totem! Det handlar om det djur som kan finnas inom en familj och som man kallar på när man behöver dess hjälp! Det var svårt jag vet inte riktigt om jag har något totem så det tänker jag fundera på. Däremot så kan det komma djur till mig ibland i mina drömmar! Sen finns det ju kraftdjur med som tillfälliga vägledare! Jag gillar ju tanken på det, tänker kanske fundera och se vad som finns omkring mig;)

Väl mätta och ändå nöjd så gick vi vidare till Soldat Sveik och hade en fin kväll med god öl och vin. Servitrisen frågar när jag önskar dricka vin! Vitt eller rött? Som om det bara fanns en sort!! Rött svarade jag och då kom det in ett glas Vinia Maipo:) vi satt fram till stängning! Vi tog en taxi hem i småregnet och la oss nöjda över en härlig kväll med vänner.

Hopas ni får en fin helg!
Fridens liljor!

Eva

Gillar