Hårinpackning över natten

God kväll bloggen!
Har ni arbetsdagar kvar innan jul? Jag har jobbat sista dagen idag! Imorgon börjar mitt jullov!☃️🎄Oj vad snabbt december rullar!Jag måste säga att jag trots mycket jobb fortfarande är pigg.
Mörkret och Regnet har varit lite jobbbigt men nu ska jag verkligen njuta av lite ledighet! Ut och promenera sköna promenader och gå till simhallen. Det är så skönt! Förutom att jogga så gillar jag att simmning och bastu.Jag har sagt upp mitt Satskort och tänker gå tillbaka till Friskis istället.Jag har trivts på bägge ställena men tagit mycket fler klasser på
Friskis. Ser fram emot danspass, cirkelfys och spinning
.


I förra veckan så fann jag en metod att bleka håret med 6 st krossade c- vitamin brus,honung, citron och head and shoulders. Sagt och gjort så gjorde jag inpackningen. Den satt i, i 2 timmar med en plastpåse om huvudet.jag såg då en liten nyansskillnad. Den sliter inte lika mycket på håret men man behöver göra metoden under flera veckors tid om jag ska få ljusare hår. Syntes mer i det ljusa håret.

Poppade lite popcorn. Jag har precis tittar på en serie The spy på netflex..och druckit kaffe men lyckades ändå somna.. för en vecka drygt så beställde jag en inpackning over night. Den heter :)Caviar haha-anti ageing over night rescue. Den ska sättas i torrt hår och sedan sover man med den över natten. Jag försöker få ordning på håret som känns lite slitet just nu.
För 1 1/2 månad sedan gjorde jag en förändring på håret som jag inte gjort på 20 år typ. Jag ville bli lite strawberry blond. Dock så har jag blondat mig under många år.
Så ville jag ljusa upp håret för min utväxt var naturligt ljusbrun. Jsg älskar ljust hår. Men vardå sugen på strawberry.. ja det kan vI fixa men du kommer inte vara så ljus i hårbotten vid utväxten.. sagt och gjort så var jag helt plötsligt mörkhårig i botten och ginger i utväxten. Jo snyggt men inte det jag tänkt mig. Tycker fortfarande den är för mörk. Jag vill gärna bleka eller färga slingor på den mörka utväxten. Tänkte först försöka friska till håret lite så det inte är torrt och frizzigt. Så kan jag bleka göra slingor sedan.

Så vi får se vad som händer nu under natten.

Hej då så hörs vi imorgon!


Eva

Gillar