Födelsedag med kräftkalas

Jag tycker fortfarande det är kul med födelsedag! 52 år är en siffra och jag har aldrig känt mig starkare. Det handlar inte heller om presenter för jag har sagt att jag inte behöver något.Däremot är det mysigt med uppvaktningen och att vi får möjlighet att vara tillsammans!dessutom gillar jag ju att laga mat.gärna mycket:) Dock skickade min dotter Paulinne och Nick paket från Australien till mig. Ett par sneakers som jag älskar. Emilia min äldsta tös ska bjuda mig på brunch imorgon. Känner mig väldigt uppvaktad❤️

Vi åt lite kantarelltoast och drack lite champagne. Småländska kräftor och västerbottenpaj. Lite sill snaps och nubbe. Sen avslutade vi med mormors röda vinbärskaka med lättvispad grädde. När jag stod i köket i lillstugan så flyger det in en sparvhök i köket. Jag håller på att smälla av! Jag ropar på min mor..Gud vad ska jag göra? Det har flugit in en rovfågel! Helt galet! Han for in i fönstret flera gånger och var jättestressad. Sen lyckades han flyga samma väg tillbaka som han flög in. Huset måste vara en väldigt stor fågelholk för honom;)

Så tills sist så tog den magiska kvällen slut! Vi satt den 31/8 ute på kvällen tills midnatt och njöt av värmen och myggen:)
Nu ska jag sova. Så trött jag är! Undrar om jag kommer att träffa på dvärghöken i min sömns drömmar!
Sov så gott ni fantastiska världsmedborgare. Min familj gjorde min dag och fyllde mitt hjärta med varm glädje.
Sov så gott
Fridens liljor

Eva

Gillar

Kommentarer