En onsdag med detox och borttappad mobil!

När jag var på väg hem från jobbet idag så bar jag min ryggsäck, träningsväska och en kasse med blommor jag fått av en dam på jobbet. Åkte pendeltåg och läste en tidning samtidigt som jag skrev något på telefonen och la ifrån mig den på sätet. Precis där skulle min normala tanke vara att stoppa telefonen tillbaks i fickan. nej jag läser tidning som om jag satt hemma i soffan och la telefonen bredvid..Dumkopf!ja sedan när jag tittar upp så ser jag att vi redan är framme i Farsta strand. Då rafsar jag ihop mina kassar och slänger tidningen i träningsväskan och skyndar mig ut genom dörrarna. Fortsätter till tunnelbanan och kliver på tåget. Åker en station och det går upp för mig att jag gjort något konstigt nyligen.. Jag har lämnat mobilen på sätet på pendeln.

Jag är en flitig användare av telefon och inser hur många jag inte kommer kunna svara eller kontakta imorgon. Hinner tänka att jag kanske kan åka ifatt pendeln med min supertunnelbana :) Hinner också tänka att jag inte kommer kunna komma åt datorn hemma för Telia byter kablar till fibernätet så vi kommer inte åt wifi.

 Väl hemma hittar jag en padda som fungerar och skickar meddelanden till mina döttrar att NU KAN NI INTE NÅ MIG PÅ TELEFONEN FÖR JAG...Smart dotter ringer fort med superkrafter och säger gå in på hitta min iphone Jaaa säger jag provar, byter lösen. Håller på med det en stund. Då ringer dottern igen och pratar om Mustafa! Vilken Mustafa, frågar jag? Jo Mustafa, en kille som hittat din lur på pendeltåget vid Södra station. Han är hos frisören nu på Blekingegatan och jag sa att du kommer dit så fort du kan! Som när någon gör mål i hockey hoppar och ropar jag yeees! Jag tackar min lyckliga stjärna för hans vänlighet.

Jag åker in till söder och möter Mustafa som kommer ut från frisören med frisörförkläde på sig och jag ger honom en kram och vill ge hittelön men han ville inte ta emot någonting.Jag gör en yoga hälsning "namaste" till honom. Vilken fin kille! Jag tror på människan och på karma. Jag önskar Mustafa allt gott! Nu ligger jag här i soffan och pustar ut.


Har gått in på min andra kväll med detox och har haft lite huvudvärk idag. Endast druckit örtte. Ätit samma linsgryta som igår och druckit lite för lite vatten. Gjort frukt smoothies i morse. Brukar inte detoxa men det känns fint och lite cermoniellt att göra det men tror fyra dagar är lagom.

Fridens liljor

Tills vi ses igen!

Eva

Gillar

Kommentarer