Äntligen lite Runacademy igen!

Åh vad jag längtat till lite uteträning i grupp! Det var ett tag sedan! Jag har inte hunnit eller orkat efter alla långa arbetsdagar. Inte hemma förrän vid 19-tiden på kvällen. Dessutom har jag haft ont under fötterna med begynnande hälsporre enligt fysioterapepten. Föredrar ju skogs och terränglöpning och inte på asfalt. Hoppas jag hinner nu!

Jo, och så kul det blev med trail i skogen. Små steg, lyfta benen, hålla blicken långt fram! Jo tjena.. jag tittade ner hela tiden:) så gott som! Det kändes så befriande men även tungt på slutet. Flera olika grupper.

Jag och Monika tog en grupp som låg på ca 65 m på milen. Tog ju i lite föör mycket då men kommer ju känna av detta i morgon och på fredag! Mina morgnar brukar bestå av 10 armhävningar och 10 planka på sidan stående i sidled på en arm. Sedan gör jag katten och skjuter rygg och lite svank. Några sittups och sen är jag igång. Det lilla får igång mig riktigt bra!


Vi möttes upp ca 60 personer vid Farstahallen. Sprang över Militärbron till Farstanäset och in i skogen. Jogga trail i 2 minuter och sedan vila 1 minut x3. Det är terränglöpning och backigt uppför och nedför. Sen blev det tätare 1x1 min och vila. Sedan avslutade vi med att jogga 15 sekunder och vila 15 x 4 och så joggade vi tillbaka till simhallen där vi startat upp. Jag är nöjd och benen känns ok men det ilar lite under hålfoten.

Väl hemma blev det färdig grillkyckling till middag jasminris och hemgjord Rhode island och sallad till. Jag sov inte så bra inatt men tror jag kommer göra det desto bättre inatt.
Nu får det bli en kopp chaite.
Fridens liljor
Tills vi ses igen!

Eva

Gillar